Warning: Undefined variable $submit in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 226
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 228
تعداد نتایج: ۱۸ | عبارت جستجو: حق مردم |
وَإِذا قيلَ لَهُم آمِنوا كَما آمَنَ النّاسُ قالوا أَنُؤمِنُ كَما آمَنَ السُّفَهاءُ ۗ أَلا إِنَّهُم هُمُ السُّفَهاءُ وَلٰكِن لا يَعلَمونَ 1 - تحقیر توده مردم، خصوصیت منافقین قیل لهم امنواکما امن الناس قالوا انؤمن کما آمن السفهاء».(۱) و چون به آنان گفته شود ایمان آورید، چنانکه مردم ایمان آوردهاند میگویند: آیا ایمان بیاوریم چنانکه نابخردان ایمان آوردهاند؟
«الا انهم هم السفهاء ولکن لایعلمون»(۲).: آگاه باشید آنان خود کد مطلب: 6454 - تاریخ انتشار: 20:36 - 1403/06/18 2 - تمسک به ولایت امیرالمؤمنین حضرت آیتالله خامنهای: «یک عدهای خیال میکنند ولایت ائمه، یعنی فقط ائمه را دوست بداریم و چقدر اشتباه میکنند؛ چقدر اشتباه میکنند! فقط دوست داشتن نیست و الا مگر در عالَم اسلام کسی پیدا میشود که ائمه معصومینِ خاندان پیغمبر را دوست ندارد؟ پس همه ولایت دارند؟ ... نه آقا! ولایت غیر از این حرفهاست. ولایت بالاتر از اینهاست، که ولایت علیبنابیطالب و ولایت ائمه را اگر فهمیدیم چیست، آنوقت حق داریم به خودمان برگردیم، ببینیم آیا ما ولایت داریم یا نه؟ آنوقت اگر دیدیم نداریم، از خدا بخواهیم و بکوشیم که ولایت ائمه را به دست بیاوریم...
همیشه در ایام عید غدیر، معمول است این را میخوانند مردم: «اَلحَمدُ لِلهِ الَّذی جَعَلنا مِنَ المُتمَسِّکین بِوِلایَةِ عَلیِّ بنِ اَبی طالِبٍ عَلَیهِ السَّلام» بنده به دوستانم غالباً اینجور میگویم، میگویم نگویید «اَلحَمدُ لِلهِ الَّذی جَعَلنا»، میترسم دروغ باشد، بگویید: «اَللّهُمَّ اجعَلنا مِنَ المُتمَسِّکین بِوِلایَةِ عَلیِّ بنِ اَبی طالِبٍ عَلَیهِ السَّلام» خدایا ما را از متمسکین به ولایت قرار بده.» کد مطلب: 5988 - تاریخ انتشار: 15:32 - 1403/04/04 3 - مدافع حق مردم بخشهایی از بیانات حضرت آیتالله خامنهای درباره انتخابات سال ۷۶ و درخواست برخی افراد برای ابطال نتیجه آن، موضوع ملایمت به خرج دادن با سران فتنه و همچنین پاسخ صریح ایشان به مطالبهی غیرقانونیِ ابطال انتخابات برای اولینبار در این نماهنگ منتشر میشود. راستای صیانتِ از «رأی و حق مردم» بود: «رأی مردم هم به معنای واقعی کلمه حقّالنّاس است... رعایت این حقّ او واجب شرعی است... نتیجهی آراء هم هرچه شد، بایستی به آن ملتزم بود؛ این هم حقّالنّاس است. اینکه ما در سال ۸۸ در مقابل کسانی که اصرار میکردند باید انتخابات باطل کد مطلب: 5962 - تاریخ انتشار: 13:37 - 1403/03/31 4 - هشدار نسبت به پیروی از طاغوت طاغوتها و پیروان آنها شما را فریب ندهند! پیروانشان در درجۀ اوّل اطرافیان، بعد هم آن تودهای از مردم که دل به طاغوت میسپارند، بدون تحقیق، بدون احساس مسئولیت و تعهّد دنبال او راه میافتند. برای این که به هوسها و حُطام دنیوی دست پیدا کنند. کد مطلب: 5891 - تاریخ انتشار: 22:32 - 1403/03/19 5 - ستاندن حقوق مردم از اهل قدرت و ثروت! (حدیث روز)
امام علی علیه السلام:
««انْظُرْ إِلى أَهْلِ الْمَعْکِ وَالْمَطْلِ وَدَفْعِ حُقُوقِ النَّاسِ مِنْ أَهْلِ الْمَقْدُرَةِ وَالْیَسَارِ مِمَّنْ یُدْلِی بِأَمْوَالِ الْمُسْلِمِینَ إِلَى الْحُکَّامِ، فَخُذْ لِلنَّاسِ بِحُقُوقِهِمْ مِنْهُمْ، وَبِعْ فِیهَا کد مطلب: 3898 - تاریخ انتشار: 15:20 - 1401/09/02 یادداشت 6 - روحانیت چه بود و چه شد؟!
به اعتقاد نگارنده اگر چه روحانیت در رسانه و فضای مجازی که هر نوع کاربری -اعم از انسان و ربات- در آن حضور دارند، محبوبیت چندانی ندارد ولی در فضای حقیقی اوضاع به گونه ای دیگر رقم میخورد؛ برای این ادعا کافی است ببینید که امروزه مردم برای از دست دادن کدام قشر بیشتر آزرده و اندوهگین میشوند؟ مراسمات تشییع نشانه خوبی برای بررسی این قضیه است!!. نقل از خبرگزاری حوزه، آقای محمد چراغی در یادداشتی به جایگاه روحانیت در گذر زمان پرداخته است:
۱. کسانی که از دریچه رسانه و فضای مجازی،«جایگاه روحانیت در گذر زمان» را تحلیل و بررسی میکنند، احتمالا چنین تصوری از این موضوع دارند: «از آن جایی که روحانیت پیش از کد مطلب: 3783 - تاریخ انتشار: 20:30 - 1401/08/22 7 - وارونهنمایی واقعیت/ رسانهها چطور دروغ را حقیقت جلوه میدهند روزهای اخیر اخبار بسیار زیادی منتشرشده و هرکدام به نحوی برای هدایت افکار عمومی تلاش کرده است، اخباری که گاه بهره کمی از حقیقت داشته و تنها احساسات مردمی را هدف قرار دادهاند. نقل از خبرگزاری فارس: امروز در یک جهانی نمایشی شده زندگی میکنیم، جهانی که در آن رسانه و خبر به مهمترین عنصر وقایع اطراف ما تبدیلشده است، رسانهای که میتواند هر موضوعی را از دید خود برای ما تصویر کند، گاهی تشتی بزرگ را در قابی لانگ شات به تصویر بکشد تا کد مطلب: 3418 - تاریخ انتشار: 21:22 - 1401/07/11 به مناسبت ایام سالگرد نماز جمعه تاریخی ۲۹ خرداد منتشر شد؛ 8 - رهبر انقلاب: نتیجهی آراء هم هرچه شد بایستی به آن ملتزم بود
به مناسبت ایام سالگرد نماز جمعه تاریخی ۲۹ خرداد و سالگرد موافقت رهبر انقلاب با رسیدگی به شکایت نامزدهای انتخاباتی ۸۸، برای نخستین بار فیلمی از بیانات معظم له منتشر شد. راستای صیانتِ از «رأی و حق مردم» بود: «رأی مردم هم به معنای واقعی کلمه حقّالنّاس است... رعایت این حقّ او واجب شرعی است... نتیجهی آراء هم هرچه شد، بایستی به آن ملتزم بود؛ این هم حقّالنّاس است. اینکه ما در سال ۸۸ در مقابل کسانی که اصرار میکردند باید انتخابات کد مطلب: 2576 - تاریخ انتشار: 09:40 - 1401/04/02 به مناسبت ایام سالگرد نماز جمعه تاریخی ۲۹ خرداد منتشر شد؛ 9 - رهبر انقلاب: نتیجهی آراء هم هرچه شد بایستی به آن ملتزم بود
به مناسبت ایام سالگرد نماز جمعه تاریخی ۲۹ خرداد و سالگرد موافقت رهبر انقلاب با رسیدگی به شکایت نامزدهای انتخاباتی ۸۸، برای نخستین بار فیلمی از بیانات معظم له منتشر شد. راستای صیانتِ از «رأی و حق مردم» بود: «رأی مردم هم به معنای واقعی کلمه حقّالنّاس است... رعایت این حقّ او واجب شرعی است... نتیجهی آراء هم هرچه شد، بایستی به آن ملتزم بود؛ این هم حقّالنّاس است. اینکه ما در سال ۸۸ در مقابل کسانی که اصرار میکردند باید انتخابات کد مطلب: 2575 - تاریخ انتشار: 09:34 - 1401/04/02 10 - تفاوت نظر امام خمینی (ره) و مرحوم منتظری درباره ولایت فقیه/ آیا میزان، رأی ملت است؟ عضو هیأت علمی گروه تاریخ و اندیشه معاصر مؤسسه امام خمینی (ره) گفت: رأی مردم ملاک ارزش و ضدارزش نیست؛ اما حاکم حقی هم که خدا تعیین کرده باید مقبولیت داشته باشد و مردم را همراه کند و اگر نبود، باید مثل امیرالمؤمنین (ع) بنشیند تا آن شرایط فراهم شود. نشود که امام دارند همان حق مردم در دموکراسی غربی را میگویند. امام دارند همان نگاه دینی را میگویند، ولی امام عملاً با این ادبیات پررنگشان باعث شدند که مردم مشارکت خیلی بیشتری در فضای سیاسی پیدا کنند که با آن مشارکت اولیه ۹۸ درصدی خیلی پررنگ بود و جلوه هم کرد.
بخشی کد مطلب: 2488 - تاریخ انتشار: 17:15 - 1401/03/16 توسط مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس؛ 11 - کتاب «دشمن، پشت دروازههای شهر» منتشر شد کتاب «دشمن، پشت دروازههای شهر (روایت مقاومت مردمی آبادان – ۱۳۵۹)» توسط مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس منتشر شد.
به گزارش خبرنگار مهر؛ کتاب «دشمن، پشت دروازههای شهر» روایت مقاومت مردمی آبادان توسط انتشارات مرکز اسناد و تحقیقات سپاه و به قلم نعمتالله سلیمانیخواه منتشر و راهی بازار نشر شده است.
بیتردید، در تاریخ معاصر ایران زمین، بزرگترین و کد مطلب: 2066 - تاریخ انتشار: 17:12 - 1401/01/13 12 - در سالروز قیام نوزدهم دی دیدار جمع پُرشور مردم عزیز قم برای این حقیر همیشه فرصت مغتنمی بود؛ دو سال است که محروم بودیم، امروز تجدید دیداری با جمع حاضر میکنیم و به همهی مردم عزیز قم سلام و درود و اظهار ارادت خودمان را ابلاغ میکنیم.
الله الرّحمن الرّحیم
الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین.
السّلام علیک یا سیّدتی یا فاطمة المعصومة یا بنت موسی بن جعفر و رحمة الله و برکاته.
دیدار جمع پُرشور مردم عزیز قم برای این حقیر همیشه کد مطلب: 1552 - تاریخ انتشار: 13:07 - 1400/10/21 13 - آموزش کاربردی ادبیات رموز و حقایق نهفته هستی و سطوح عمده زندگی بشر در ادبیات متجلی است. ادبیات نزدیک ترین شگرد بیانی به هیجانات، نیازهای روحی و التذاذ انسان است و بیشتر مردم از منظر تخیلی آن، مفاهیم غامض و معرفتی را درک می کنند. اما این ساحت عظیم، نظام واره های بسیار دارد و ساختارهای سیال و غیر منتظره و نو به نو. برای همین تابع یک سنجه مشخص و عینی و قابل اندازه گیری نیست. طرفی هر مضمون و مفهومی در این گستره بی مرز قرار می گیرد، از اجتماعیات و نجوم و طب و عرفان و اخلاق و فلسفه و تاریخ و جغرافیا تا روان شناسی و زبان شناسی و.....
طبیعتا همه اینها نه در ساختار ادبیات جای بررسی دارد و نه در چارچوب علمی می گنجد و قدر مسلم آموزش کد مطلب: 1341 - تاریخ انتشار: 11:56 - 1400/09/06 14 - بیانات حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه حقّ بزرگ شهید بهشتی بر گردن کشور و ملّت الله الرّحمن الرّحیم
و الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین سیّما بقیّة الله فی الارضین.
خیلی خوشآمدید برادران عزیز! بنده لازم میدانم به مناسبت هفتهی قوّهی قضائیّه سلام و خداقوّتی عرض بکنم به همهی عناصر فعّال کد مطلب: 998 - تاریخ انتشار: 13:06 - 1400/05/03 رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب با بیان اینکه ملاک کارآمدی انقلاب از نظر امام(ره) در دو معیار کلان اسلام و مردم قابل خلاصه است، گفت: هر مقداری که نظام بتواند این دو مورد را تحقق ببخشد، بدین معناست که کارآمدی نظام ارتقا پیدا کرده است. البته اسلام از منظر امام(ره) دینی جامع در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است و استقرار دین همه این ابعاد را دربر میگیرد.
اجرای اسلام و ارتقای مشارکت مردم؛ دو مؤلفه پیشبرد کارآمدی انقلاب از منظر امام(ره) 15 - حجتالاسلام ذوعلم بیان کرد:
اجرای اسلام و ارتقای مشارکت مردم؛ دو مؤلفه پیشبرد کارآمدی انقلاب از منظر امام(ره) چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی ایران با رهبری امام(ره) و پشتوانه مردم میگذرد و در این مدت دستاوردهای بزرگی در حوزههای علمی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی حاصل شده است. با وجود این درباره میزان تحقق اهداف و آرمانهای انقلاب قضاوتهای مختلفی از سوی موافقان و مخالفان مطرح میشود. برخی با نگاههای افراطی در صدد رد همه تلاشهای صورت گرفته در این چند دهه بوده و برخی نیز نسبت به برخی انحرافات و خطای کارگزاران با دیده اغماض نگاه میکنند.
بهترین ارزیابی سنجش عملیاتی اهداف و آرمانهای انقلاب در بدنه جامعه است، به ویژه با توجه به افزایش مشکلات معیشتی در چند سال اخیر و به تبع آن افزایش انتقادات و نارضایتیهای مردمی، ارزیابیها باید بر اساس واقعیتهای اجتماعی صورت پذیرد تا تحلیلی منصفانه و باورپذیرتر ارائه شود. برای بررسی بیشتر این موضوع خبرگزاری ایکنا گفتوگویی با حجتالاسلام والمسلمین علی ذوعلم، رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب، داشته است که متن آن در ادامه میآید؛ ـ به نظر شما آیا انقلاب اسلامی در مقامِ عمل به وعدههای نخستین خود، موفق و سرافراز بوده است؟
انقلاب اسلامی ایران به عنوان یک انقلاب که جرقههای آن حدود پانزده سال قبل از ۲۲ بهمن سال ۵۷ شکل گرفت، در کاری که باید انجام میداد، صددرصد موفق بود؛ چراکه رژیم پادشاهی و کد مطلب: 980 - تاریخ انتشار: 06:03 - 1400/02/18 رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب با بیان اینکه ملاک کارآمدی انقلاب از نظر امام(ره) در دو معیار کلان اسلام و مردم قابل خلاصه است، گفت: هر مقداری که نظام بتواند این دو مورد را تحقق ببخشد، بدین معناست که کارآمدی نظام ارتقا پیدا کرده است. البته اسلام از منظر امام(ره) دینی جامع در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است و استقرار دین همه این ابعاد را دربر میگیرد.
اجرای اسلام و ارتقای مشارکت مردم؛ دو مؤلفه پیشبرد کارآمدی انقلاب از منظر امام(ره) 16 - حجتالاسلام ذوعلم بیان کرد:
اجرای اسلام و ارتقای مشارکت مردم؛ دو مؤلفه پیشبرد کارآمدی انقلاب از منظر امام(ره) چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی ایران با رهبری امام(ره) و پشتوانه مردم میگذرد و در این مدت دستاوردهای بزرگی در حوزههای علمی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی حاصل شده است. با وجود این درباره میزان تحقق اهداف و آرمانهای انقلاب قضاوتهای مختلفی از سوی موافقان و مخالفان مطرح میشود. برخی با نگاههای افراطی در صدد رد همه تلاشهای صورت گرفته در این چند دهه بوده و برخی نیز نسبت به برخی انحرافات و خطای کارگزاران با دیده اغماض نگاه میکنند.
بهترین ارزیابی سنجش عملیاتی اهداف و آرمانهای انقلاب در بدنه جامعه است، به ویژه با توجه به افزایش مشکلات معیشتی در چند سال اخیر و به تبع آن افزایش انتقادات و نارضایتیهای مردمی، ارزیابیها باید بر اساس واقعیتهای اجتماعی صورت پذیرد تا تحلیلی منصفانه و باورپذیرتر ارائه شود. برای بررسی بیشتر این موضوع خبرگزاری ایکنا گفتوگویی با حجتالاسلام والمسلمین علی ذوعلم، رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب، داشته است که متن آن در ادامه میآید؛ ـ به نظر شما آیا انقلاب اسلامی در مقامِ عمل به وعدههای نخستین خود، موفق و سرافراز بوده است؟
انقلاب اسلامی ایران به عنوان یک انقلاب که جرقههای آن حدود پانزده سال قبل از ۲۲ بهمن سال ۵۷ شکل گرفت، در کاری که باید انجام میداد، صددرصد موفق بود؛ چراکه رژیم پادشاهی و کد مطلب: 844 - تاریخ انتشار: 04:25 - 1400/02/17 سلسله هماندیشیها بمناسبت چهل و دومین سالگرد ایام اللّه دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی
17 - درسگفتار انقلاب اسلامی ایام الله دهه مبارک فجر، مقطع رهایی ملت ایران و نقطه عطفی از تاریخ است که گذشته را از آینده در تمام ابعاد و عرصههای زندگی فردی و اجتماعی متمایز ساخته است. در این دهه بود که هندسۀ معیوب و رشتۀ بیمار گذشته را قطع و «اسلام» و «مردم» بمثابه مظهریت قدرت حقیقی برشمرده شد. از برکات دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، ایجاد خط نوینی برای تأسیس نظامات اجتماعی مبتنی بر ارزشهای وحیانی است که در حقیقت جزو رشحات اسلام است. زنجیره نسبت سلطان و رعیتی، غالب و مغلوبی و وابستگی و سازشکاری با سلطه استکبار، از ریشه منقطع و بر این اساس این دهه مبارکه خاستگاه ارزشهای اسلامی گردیده است. از اینرو علت بزرگداشت دهه مبارک فجر نیز اشاره به همین نقطه عطفی است که همه انانیتها را در اسلام حل کرد و به برکت اسلام ناب محمدی و رهبری داهیانه امام خمینیره، تحول هویتی، فکری و روحی عظیمی در مردم ایجاد نمود. دهه مبارک فجر، دهه میثاق قوای نیروهای انقلابی و تجدید یاد و خاطره روزگاران پرشکوه و در حقیقت گرامیداشت بزرگترین معجزه الهی در عصر کنونی محسوب میشود که ملت شریف ایران را از چنگال ظلم و فسق قدرتهای طاغوتی استبدادی و استکباری نجات بخشید و با شکست ابرقدرتها و طاغوت بیرونی به احیای عقلانیت، معنویت و عدالت پرداخت. لذا همه مساعی انقلابی برای تحقق کامل انقلاب در همه عرصههای زندگی اجتماعی سیاسی و تغییر شاکله نگرش و ارزشهای اجتماعی است. کد مطلب: 754 - تاریخ انتشار: 14:32 - 1400/01/23 رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب با بیان اینکه ملاک کارآمدی انقلاب از نظر امام(ره) در دو معیار کلان اسلام و مردم قابل خلاصه است، گفت: هر مقداری که نظام بتواند این دو مورد را تحقق ببخشد، بدین معناست که کارآمدی نظام ارتقا پیدا کرده است. البته اسلام از منظر امام(ره) دینی جامع در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است و استقرار دین همه این ابعاد را دربر میگیرد.
اجرای اسلام و ارتقای مشارکت مردم؛ دو مؤلفه پیشبرد کارآمدی انقلاب از منظر امام(ره) 18 - حجتالاسلام ذوعلم بیان کرد:
اجرای اسلام و ارتقای مشارکت مردم؛ دو مؤلفه پیشبرد کارآمدی انقلاب از منظر امام(ره) چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی ایران با رهبری امام(ره) و پشتوانه مردم میگذرد و در این مدت دستاوردهای بزرگی در حوزههای علمی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی حاصل شده است. با وجود این درباره میزان تحقق اهداف و آرمانهای انقلاب قضاوتهای مختلفی از سوی موافقان و مخالفان مطرح میشود. برخی با نگاههای افراطی در صدد رد همه تلاشهای صورت گرفته در این چند دهه بوده و برخی نیز نسبت به برخی انحرافات و خطای کارگزاران با دیده اغماض نگاه میکنند.
بهترین ارزیابی سنجش عملیاتی اهداف و آرمانهای انقلاب در بدنه جامعه است، به ویژه با توجه به افزایش مشکلات معیشتی در چند سال اخیر و به تبع آن افزایش انتقادات و نارضایتیهای مردمی، ارزیابیها باید بر اساس واقعیتهای اجتماعی صورت پذیرد تا تحلیلی منصفانه و باورپذیرتر ارائه شود. برای بررسی بیشتر این موضوع خبرگزاری ایکنا گفتوگویی با حجتالاسلام والمسلمین علی ذوعلم، رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب، داشته است که متن آن در ادامه میآید؛ ـ به نظر شما آیا انقلاب اسلامی در مقامِ عمل به وعدههای نخستین خود، موفق و سرافراز بوده است؟
انقلاب اسلامی ایران به عنوان یک انقلاب که جرقههای آن حدود پانزده سال قبل از ۲۲ بهمن سال ۵۷ شکل گرفت، در کاری که باید انجام میداد، صددرصد موفق بود؛ چراکه رژیم پادشاهی و کد مطلب: 652 - تاریخ انتشار: 09:01 - 1399/11/26 |