Warning: Undefined variable $submit in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 226
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 228
تعداد نتایج: ۸۲ | عبارت جستجو: یادداشت |
1 - دلایل وزیر اقتصاد برای مخالفت با فیلترینگ عبدالناصر همتی در یادداشتی به تشریح دلایل مخالفتش با فیلترینگ بعنوان وزیر اقتصاد پرداخت. عبدالناصر همتی در یادداشتی با عنوان "چرا به عنوان وزیر اقتصاد از رفع فیلتر دفاع میکنم؟" نوشت: در اینکه فضای مجازی در کشور باید مدبرانه مدیریت شود شکی نیست. ولی فیلترینگ به هیچ وجه یک روش مدبرانه برای مدیریت نیست. به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، او با طرح این پرسش که چرا کد مطلب: 6587 - تاریخ انتشار: 12:05 - 1403/08/29 یادداشتی از آقای حسین سرآبادانی تفرشی، پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیهالسلام 2 - راهکارهای نهادینهسازی وجود پیوست عدالت در تصمیمات و قوانین کشور رهبر معظم انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم با ارجاع به تکرار موضوع «عدالت» در سخنان رئیسجمهور بر اهمیت وجود «پیوست عدالت» در لوایح قانونی و تصمیمات دولت تأکید و به طراحی یک نرمافزار برای این کار از سوی جمعی از جوانان دانشگاهی اشاره کردند: «پیوست عدالت یک ترتیب اداری یا یک فرم تشریفاتی نیست، یک امر واقعی است؛ یعنی مراکزی مثل سازمان برنامه ــ از باب مثال ــ که برنامه را تنظیم میکنند، تصمیمها را میسازند، تصمیمسازی میکنند، قانونها را آماده میکنند، لوایح قانونی دولت را آنها مینویسند، آنها تنظیم میکنند، بایستی یک مراقبتی [کنند] ــ حالا یا از سوی خود آنها یا کسانی را آقای رئیسجمهور معیّن کنند ــ نگاه کنند ببینند تأثیر این قانون، تأثیر این برنامه در شکاف اجتماعی چقدر است، کم میکند، زیاد میکند، تأثیر میگذارد، نمیگذارد، فاصلهی طبقاتی را کم میکند زیاد میکند؛ این را مراقبت کنند و اگر دیدند این برنامه موجب میشود که فاصلهی طبقاتی زیاد بشود، برنامه را حذف کنند، [یا] آن قسمت از برنامه را حذف کنند. «پیوست عدالت» یعنی این، نه اینکه ما یک کاغذی پیوست کنیم به قانونمان که یک شرایطی بگذاریم؛ نه، در خود قانون [باشد]؛ این کار آسانی نیست، یک کار سختی است، کار مشکلی است. بنده البتّه اطّلاع پیدا کردم یک تعدادی جوان دانشگاهی فاضل و مطّلع یک نرمافزاری برای این کار تهیّه کردند که حالا اگر خواستید، مراجعه میکنید و میخواهیدشان و [اگر] مورد قبولتان قرار گرفت، مورد استفاده قرار میدهید.» ۱۴۰۳/۰۶/۰۶
«نرم افزار عمومی پیوست عدالت اجتماعی» از جمله فناوریهای طراحی شده برای پیوستنگاری برنامهها و قوانین، مبتنی بر نظریه اسلامی عدالت اجتماعی است که در مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیهالسلام طراحی شده است. مقدمه
عدالت از منظر اندیشه دینی، یک ارزش مطلق، حاکم بر همه ارزشهای اجتماعی و تعیینکننده میزان مطلوب بودن همه ساختارها، وضعیتها، سیاستها و برنامهها است.
از این منظر، به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، منهای عدالت، جمهوری اسلامی هیچ حرفی برای گفتن کد مطلب: 6466 - تاریخ انتشار: 09:59 - 1403/06/21 3 - یادداشت آیتالله خامنهای درباره جلال آلاحمد آل قلم
آنچه در پی میآید پاسخهای رهبر انقلاب به پرسشهای انتشارات رواق است که در سال ۱۳۵۸ و در تبیین منش فکری و عملی جلال آلاحمد مرقوم کردهاند. متن سوالات رواق هم اینک در دست نیست، اما از فحوای پاسخ ها قابل حدس است، سؤالاتی چون نحوه آشنایی با کد مطلب: 6452 - تاریخ انتشار: 20:24 - 1403/06/18 4 - دستنوشته اخوان ثالث در دفتر یادداشت آیتالله خامنهای این شبگیر
کدامین جام و پیغام صبوحی مستتان کردهست ای مرغان،
که چونین بر برهنه شاخههای این درختِ برده خوابش دور،
غریب افتاده از اقرانِ بستانش درین بیغوله مهجور،
قرار از دست داده، شاد میشنگید و میخوانید؟
خوشا، دیگر خوشا حال شما، امّا
سپهر پیر بد کد مطلب: 6375 - تاریخ انتشار: 18:43 - 1403/06/05 5 - همشهری (یادداشت لغوی) عمومی ممکن است چنین باشد که همشهری از همشهر و یاء نسبت ساخته شده است. اما در این اشکالی است، و آن اینکه در ادوار قدیم زبان فارسی به کلمات ساختهشده از هم و اسم یاء نسبت را نمیافزودهاند. همدهی و همدیهی، که ممکن است مؤیّد چنین ساخت صرفی باشد، خود به شکل کد مطلب: 5521 - تاریخ انتشار: 07:12 - 1402/11/11 6 - چک (یادداشت لغوی)
مورد بحث در این یادداشت درست باشد، همریشههای لغت پَچینِ پهلوی به معنای نسخه را، که استاد بیلی به همریشگی آن به چک هم قائل است، باید از "لغات فرهنگیِ" مهم ایرانی دانست که وارد زبانهای همسایه شدهاند. خلاصهٔ سخن استاد بیلی چنین است:
در متون پهلوی و کد مطلب: 5480 - تاریخ انتشار: 06:35 - 1402/10/23 7 - کتابی درباره «مرگ بر اسرائیل» کتاب «یادداشتهای پای پنچره» پرده از حقایقی برمیدارد که رژیم صهیونیستی سعی بر پوشاندن آن دارد. خبرنگاران توانا، کتاب«یادداشتهای پای پنجره: درباره فلسطین تحت اشغال و رژیم صهیونیستی» به نوشته کورش علیانی است. این کتاب حاوی ۲۳ یادداشت از نویسنده است که به بررسی اخبار روز و بعد شرح و تحلیل آنها پرداخته به گونهای که اطلاعاتی از لایههای زیرین رژیم کد مطلب: 5357 - تاریخ انتشار: 16:27 - 1402/08/02 8 - نبی (یادداشت لغوی) مضارع فعل نشستن در همین یادداشتها آمده). اما شاید، چنانکه استاد هنینگ خود اشاره کرده، بهتر باشد که بگوییم dipi یا dipī، یعنی دِپِ یا دِپی (گویا به هر دو شکل قابل آوانویسی است؟)، که در پهلوی با یک پسوند آشنای معمول بایست به چیزی مانند dibīg بدل شود (به تلفظ دِبیگ، به یاء معروف)، تحت کد مطلب: 5223 - تاریخ انتشار: 07:12 - 1402/06/06 یادداشت؛ 9 - خواص جامعه شخصیت هایی مثل حمزه تربیت کنند رهبر معظم انقلاب اسلامی ضمن سفارش به مشخص کردن عناصر تشکیلدهنده شخصیت حضرت حمزه (ع)، تربیت اشخاصی همچون حمزه و چنین شخصیت هایی را موجب نجات جامعه در مواقع حساس دانست. نقل از خبرگزاری رسا، حضرت حمزة بن عَبدالمُطَّلِب، ملقب به اسدالله (شیر رسول الله) و سیدالشهداء، عموی پیامبر اکرم(ص) و از شهدای اُحُد و از حامیان مهم دعوت پیامبر اکرم(ص) بود و گفتهاند که وی حتی در زمانی که هنوز مسلمان نشده بود از پیامبر(ص) در مقابل آزار مشرکان کد مطلب: 4858 - تاریخ انتشار: 10:21 - 1402/02/18 یادداشت؛ 10 - خواص جامعه شخصیت هایی مثل حمزه تربیت کنند رهبر معظم انقلاب اسلامی ضمن سفارش به مشخص کردن عناصر تشکیلدهنده شخصیت حضرت حمزه (ع)، تربیت اشخاصی همچون حمزه و چنین شخصیت هایی را موجب نجات جامعه در مواقع حساس دانست. نقل از خبرگزاری رسا، حضرت حمزة بن عَبدالمُطَّلِب، ملقب به اسدالله (شیر رسول الله) و سیدالشهداء، عموی پیامبر اکرم(ص) و از شهدای اُحُد و از حامیان مهم دعوت پیامبر اکرم(ص) بود و گفتهاند که وی حتی در زمانی که هنوز مسلمان نشده بود از پیامبر(ص) در مقابل آزار مشرکان کد مطلب: 4855 - تاریخ انتشار: 10:12 - 1402/02/18 یادداشت؛ 11 - عبور از بحران اقتصادی با توصیه های رهبری
رهبرمعظم انقلاب طی سالهای گذشته بارها به دولت توصیه کردند وابستگی کشور به دلار را کاهش دهند و در این زمینه راهکارهایی همچون انعقاد پیمان پولی مشترک را نیز مطرح کردند.
کمک شایسته ای باشد.
در این یادداشت به بازخوانی توصیهها و دستوراتی که رهبر معظم انقلاب طی سالهای اخیر به دولتهای یازدهم و دوازدهم آقای روحانی و به دولت فعلی آیت الله سید ابراهیم رئیسی برای قطع نیاز به دلار مطرحکردهاند، میپردازیم.
حضرت آیت الله العظمی کد مطلب: 4842 - تاریخ انتشار: 10:09 - 1402/02/16 12 - مقام ولایت و شهادت در اشعاری که حاج قاسم خواند/ رقص و جولان بر سر میدان کنند یعنی چه؟ حجتالاسلام علی فضلی، در یادداشتی، به تفسیر عرفانی اشعاری پرداخت که سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی در سوگ یار شهید خود خواند و جانش چنان شمع از آتش فراق سوخت. در تحلیل سخنان و این ابیات یادداشتی را در اختیار خبرگزاری فارس گذاشته است که در ادامه آن را میخوانید:
حجتالاسلام علی فضلی
ابیاتی در وصف مردان خدا
سردار دل ما در خاطرههایی از سردار شهید همدانی، آن هنگام که عزم رحیل بر میدان خون داشت و بوی وصال به حریم قدس کد مطلب: 4187 - تاریخ انتشار: 11:26 - 1401/10/11 13 - چند یادداشت از ویس و رامین - بخش دوم در بین هندیواروپاییان تشبیهی است که تندی چیزی را به اندیشه تشبیه میکنند یا آن را با یک تشبیه تفضیل به شکل "تندتر از اندیشه" بیان میکنند (تشبیه محسوس آن در نزد هندیواروپاییان "تندتر از چشم به هم زدن" است؛ در مورد بعضی شواهد رجوع فرمایند به کتاب شعر و کد مطلب: 4131 - تاریخ انتشار: 10:04 - 1401/09/27 14 - چند یادداشت از ویس و رامین - بخش اول (ص ۱۷۲)
۵. در جایی (در یادداشت "نوش، نوشجان، نوش جان") نوشتهام که ممکن است تعبیر نوش جان تعبیری کهن نباشد. ظاهراً باید از آن احتمال خود برگردم:
به یادش گر خورم زهر هلاهل/ شود نوش روان و داروی دل (ص ۱۹۰)
۶. "گوزن رودباری"، بخلاف تصور استاد مینورسکی (ترجمهٔ مرحوم کد مطلب: 4130 - تاریخ انتشار: 08:52 - 1401/09/26 یادداشت 15 - مدرسه فاطمی در سند تحول بنیادین دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش به مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه در یادداشتی با بهرهگیری از سبک تربیتی حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)، ویژگیهای مدرسه فاطمی در سند تحول بنیادین را تبیین کرده است. فرا رسیدن ایام فاطمیه در یادداشتی با بهرهگیری از سبک تربیتی حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)، ویژگیهای مدرسه فاطمی در سند تحول بنیادین را تبیین کرده است که متن آن به این شرح است:
یکی از راههای تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تطبیق برنامههای دستگاه کد مطلب: 4122 - تاریخ انتشار: 22:52 - 1401/09/21 یادداشت 16 - منطق قرآنی رفتار نظام در برابر اغتشاشگران نظام مقتدر اسلامی قریب به سه ماه تحت عنوان صبر استراتژیک و مدارای حداکثری در مقابل معترضان و اغتشاشگران نشان داد و به روی افراد جاهل و غافل یا فریب خورده و حتی مزدور -که از هیچ اقدامی علیه نظام و ارزشها و امنیت مردم کوتاهی نمیکردند- اسلحه نکشید و اقدام به برادر کُشی نکرد. نقل از خبرگزاری حوزه | منطق قرآنی برخورد نظام مظلوم و مقتدر جمهوری اسلامی در اغتشاشات اخیر را می توان در آیات ۲۷ تا ۳۴ سوره مبارکه مائده، در جایی که داستان منازعه دو فرزند آدم علیه السلام (هابیل و قابیل) را نقل می کند، دریافت.
وقتی برادر بی تقوا، بر اثر جهل و حسادت برادر کد مطلب: 4115 - تاریخ انتشار: 22:29 - 1401/09/21 17 - اعتصاب و اعتراف اجباری برای انقلاب خونین رضاخانی! علیرضا کمیلی فعال فرهنگی انقلاب اسلامی در طی یادداشتی مختصر نوشت که جنبش «رضاخانی» حال حاضر خیلی زود ماهیت خشن خود را برملا کرد. انقلاب اسلامی دیروز طی یادداشتی مختصر در کانال تلگرامی خود به ماهیت سرکوبگرانه و خشونتطلب اغتشاشگران پرداخت که در ادامه این یادداشت را میخوانید:
دیروز دوستی میگفت به چند راننده تریلی در غرب و جنوب کشور تیراندازی کردند و پدرم هم که راننده تریلی است کد مطلب: 4077 - تاریخ انتشار: 11:10 - 1401/09/16 یادداشت 18 - حاسِبوا قبل أن تُحاسِبوا
در خاطرم قانونی تداعی شد که برای تنظیم و تصویبش بیش از۱۲ سال وقت و هزینه و جلسه گذاشته شد و با روی کار آمدن "مجلس انقلابی" از میان زونکن های در حال بررسی به روی میز ریاست محترم مجلس آورده شد. نقل از خبرگزاری حوزه | در میان اخبار روزنامه ها و رسانه های امروز به نقل از دیوان محاسبات به این خبر رسیدم که: برنامه ششم توسعه در حالی به پایان رسید که تنها ۳۰ درصد از اهداف آن محقق شد و به جای رشد اقتصادی ۸ درصد رشد کمتر از یک درصد مواجه بودیم و به جای تورم تک رقمی کد مطلب: 3987 - تاریخ انتشار: 11:34 - 1401/09/10 19 - چگونه مطالعه کنیم؟
کسانی هستند که کتابهای زیادی خواندهاند؛ ولی هیچ یادداشتی نکردهاند و بعداً دچار افسوس میشوند که ما این همه کتاب خواندیم؛ ولی الآن حاصلی در دست ما نیست. بعضی هم هستند که از کمترین چیزی که میخوانند، یادداشت برمیدارند. این توصیه روایات ما هم هست که آنچه که بنویسید، برای شما میماند و آنچه که حفظ کنید، از یادتان میرود. پس یادداشتبرداری از کتابها خیلی مهم است و خودمان را به این مسئله عادت دهیم. بخوانیم.
یک نکته دیگر یادداشتبرداری از مطالعات است. کسانی هستند که کتابهای زیادی خواندهاند؛ ولی هیچ یادداشتی نکردهاند و بعداً دچار افسوس میشوند که ما این همه کتاب خواندیم؛ ولی الآن حاصلی در دست ما نیست. بعضی هم هستند که از کمترین چیزی که میخوانند، کد مطلب: 3986 - تاریخ انتشار: 11:32 - 1401/09/10 یادداشت 20 - چرا احترام به نمادهای منتسب به وطن ضروری است؟ اگر تعلق خاطر به وطن ممدوح باشد، پس لوازم، اسباب و نمادهای منتسب به آن وطن هم ممدوح بوده و قابل احترام است. اگر کعبه مقدس است؛ پس توهین به آن مذموم و ناپسند است شرعا و عقلا ... نقل از خبرگزاری حوزه | از جمله تمایلات نفسانی نوع بشر که نگاه به نژاد، قبیله، سلیقه و دین خاصی نداشته و بین همه انسانها مشترک است، درک معنا و مفهوم عشق و تعلق خاطر به چیزهایی است که نسبت به آنها علاقه دارد.
حال، این عشق و تعلق خاطر یا ریشه در فطرت انسان دارد و جزو امور کد مطلب: 3951 - تاریخ انتشار: 23:08 - 1401/09/06 |