Warning: Undefined variable $submit in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 226
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 228
تعداد نتایج: ۹۳ | عبارت جستجو: نویسنده |
شرح زندگانی مدافع حرم شهید روحالله قربانی 1 - دلتنگ نباش! روز شنبه ۱۱ خردادماه ۹۸، خانم زینب مولایی نویسندهی کتاب «دلتنگ نباش!» - کتاب شرح زندگی شهید مدافع حرم روحالله قربانی - به همراه سرکار خانم زینب عبد فروتن، همسر شهید قربانی، با رهبر انقلاب دیداری کوتاه داشتند.
رهبر انقلاب در جریان این دیدار، از کتاب «دلتنگ نباش!» و قلم نگارنده، تقدیر و در ضمن گفتگو با همسر شهید از وی تجلیل کردند.
کتاب دلتنگ نباش چهاردهمین جلد از مجموعه مدافعان حرم در انتشارات روایت فتح است که چاپ نخست این کتاب در سال ۹۷ با قلم زینب مولایی روانه بازار کتاب شد. که «دلتنگ نباش!» چاپ شد، این کتاب به دست رهبر انقلاب رسید و ایشان پس از مطالعه در ابتدای کتاب نوشتند:
«بسمه تعالی
سلام و رضوان خدا بر شهید عزیز روحالله قربانی. از همسر شهید باید تشکر شود بخاطر فرستادن این کتاب و از ایشان و خانم مولائی بخاطر تدوین این اثر. کد مطلب: 6287 - تاریخ انتشار: 20:03 - 1403/05/20 داستان زندگی مادر شهیدان خالقیپور 2 - «درگاه این خانه بوسیدنی است» «درگاه این خانه بوسیدنی است» ریتم تندی دارد و نویسنده توانسته به خوبی، با ظرافت و زیرکی از عناصر ادبی جهت خلق این اثر نهایت استفاده را ببرد. کتاب بهصورت غیرخطی روایت میشود؛ بهعبارتی این اثر از خاطراتی مستند که همراه با برشهای زمانی است تشکیل شده است. یکی از نکات مثبت این کتاب این است که ردپای خاصی از نویسنده در دل کتاب مشاهده نمیشود. زاویه دید کتاب بهصورت اول شخص است و مادر شهیدان، جهان داستان کتاب را برای ما روایت میکند. است» ریتم تندی دارد و نویسنده توانسته به خوبی، با ظرافت و زیرکی از عناصر ادبی جهت خلق این اثر نهایت استفاده را ببرد. کتاب بهصورت غیرخطی روایت میشود؛ بهعبارتی این اثر از خاطراتی مستند که همراه با برشهای زمانی است تشکیل شده است. یکی از نکات مثبت این کد مطلب: 6032 - تاریخ انتشار: 17:28 - 1403/04/12 نشانهای برای رسیدن به خدا 3 - خال سیاه عربی جملات کتاب، کوتاه است و آهنگین و موزون؛ انگار که مثلا نشستهای پای یک شعر بلند اما با عطر گرم و شیرین سفرنامه! سفرنامهای که با نقب زدن به شهر مادری نویسنده یعنی «بم»، روزهایی از گذشتهی خانوادگیای را که نشانههایی از موضوع خدا و حج و کعبه و قربانی و سوغاتیها دارد برایمان مرور میکند؛ تا اشتیاق به خدا و طوافِ دور کعبه، یا همان به قول آقای نویسنده، «خال سیاه عربی»، در درون ما شعله بکشد. هوایمان را چطور؟
آقای نویسنده، مثل همه ما خدایی دارد؛ خدایی که برای دیدن خانهاش تصمیم میگیرد برود حج. و سفرنامهاش را با سردرگمی در جواب سؤالهایی شبیه همین سؤالها، شروع میکند: «خدا... این کلمه، این مفهوم، بزرگترین سوال کودکی من بود و از سی و هفت سال کد مطلب: 6023 - تاریخ انتشار: 13:33 - 1403/04/10 معرفی کتاب پابهپای باران 4 - بوی باروت به مشام نمیرسد این دو نوشته، گویا، پرسوز، دردمندانه و هنرمندانه است. دست این عزیزان درد نکند که درد دل غریبانهی یک شهر، بلکه یک ملت را چنین پرمهر و دلسوز، روایت می کنند - تاریخ ما بعدها نه فقط خرمشهر و جوانها و پدر و مادرهای مقاوم آن را، که این دلها و وجدان های بیدار و حق جو و حق گو را نیز، ستایش خواهد کرد که نگذاشتند قصهی جهادی به آن عظمت در لا بلای یاوه گوئیها و هرزه درائیهای زمانه گم شود. درود بر بهبودیها و سرهنگیها ..
پا به پای باران اثر هدایتالله بهبودی و مرتضی سرهنگی گزارشی از سفر این دو نویسنده به مناطق جنگی در سالهای ۶۷ و ۶۸ است که به توصیف حالوهوای روزهای بعد از جنگ پرداختهاند. چند ماهی از پایان جنگ نگذشته است. دیگر بوی باروت، در پسکوچههای خرمشهر و آبادان به مشام نمیرسد. زمستان فرا رسیده است و باران یکسره میبارد. شهر داغدار است. داغدار فرزندان دلیری که تا پای جان در آن ماندهاند و از کیان و ناموس شهر دفاع کد مطلب: 5960 - تاریخ انتشار: 20:49 - 1403/03/30 یاد امام باید در رگهای جمهوری اسلامی جاری باشد 5 - گفتوگو با آقای عبدالله گنجی تطابق نظرات رهبر معظم انقلاب با امام خمینی رحمهالله در حوزههای مختلف و به خصوص در حوزه رهبری جامعه، یکی از موضوعاتی است که همواره مورد بحث اندیشمندان و متفکران قرار گرفته است. موضوعی که نشئت گرفته از شناخت کامل رهبر انقلاب از سیره و منظومه فکری امام خمینی رحمهالله است و ایشان را به بهترین ترسیم کننده و تبیینگر اندیشههای امام مبدل کرده است.
گفتوگو با آقای عبدالله گنجی، استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی و نویسنده کتاب «مو به مو»، که به واکاوی سیره حضرت امام خمینی و حضرت آیتالله خامنهای در موضوع امامت و رهبری جامعه پرداخته است. انقلاب همواره در بیانات مختلف و به خصوص در دیدارهای چهاردهم خرداد در مورد شخصیت امام و مبانی فکری ایشان صحبت میکنند. این تأکید بر منظومه فکری امام، ناشی از چیست و رهبر انقلاب در این زمینه چه هدفی را دنبال میکنند؟
اینکه رهبر انقلاب سیرهای دارند که در طول کد مطلب: 5895 - تاریخ انتشار: 18:30 - 1403/03/20 6 - نظریه بیداری اسلامی بر اساس اندیشه سیاسی حضرت آیتالله خامنهای این کتاب که در واقع مقاله مبسوط دکتر موسی نجفی در خصوص بیداری اسلامی است، یکی از تازهترین محصولات موسسه انقلاب اسلامی محسوب میشود که توسط انتشارات «نهضت نرمافزاری» روانه بازار شده است. نویسنده کتاب در مقدمه کتاب نوشته است: بیداری اسلامی به شکل یک نظریه منسجم و علمی در اندیشهی سیاسی آیت الله خامنهای موضوع این تحقیق است. روانه بازار شده است. نویسنده کتاب در مقدمه کتاب نوشته است: «بیداری اسلامی به شکل یک نظریه منسجم و علمی در اندیشهی سیاسی آیت الله خامنهای موضوع این تحقیق است. ایشان به این مهم در سه مقطع توجه نمودهاند. نخست در سالهای دههی چهل و پنجاه تا قبل از پیروزی کد مطلب: 5885 - تاریخ انتشار: 13:55 - 1403/03/18 آنک آن یتیم نظر کرده 7 - فکر نوشتن از سرزمین نور فکر میکنم توجه به کتاب «آنک آن یتیم نظرکرده» نه به خاطر خود اثر بوده و نه به خاطر نویسنده اثر، بلکه صاحب اثر یعنی وجود پیامبر(ص) باعث شده به این کتاب توجه شود. سرشار (نویسنده کتاب)- فکر نوشتن از سرزمین نور از سال 1359 در ذهن من افتاد. اولین موجبش این بود که میدیدم هیچ کتاب داستانی ارزشمندی در مورد زندگی پیامبر(ص) برای نوجوانان ما منتشر نشده است.
دوم اینکه میدانستم که اگر چنین کاری صورت بگیرد، در نگاه نوجوانان کد مطلب: 5795 - تاریخ انتشار: 17:10 - 1403/03/06 سفر به قبله 8 - پیش به سوی خدا سال 70 اولین سالی است که بعد از حج خونین، زیارت بیتالله دوباره برقرار میشود. بهبودی توی دفتر ادبیات مشغول کارش بوده و داشته متنی را ویراست میکرده که کسی وارد اتاق میشود و میپرسد: «حج میروی؟» به قول نویسنده وقتی خدا بخواهد، اتفاق میافتد. به همین سادگی. بهبودی به همین سادگی حاجی میشود. شده است. زیارت قبول؛ عزیز نویسنده! زیارت قبول». این بخشی از یادداشت رهبر انقلاب بر کتاب مذکور مظلوم است؛ یادداشتهایی از سفر حج. "نویسنده عزیز" هم هدایت الله بهبودی است. سال 70 اولین سالی است که بعد از حج خونین، زیارت بیتالله دوباره برقرار میشود. بهبودی توی کد مطلب: 5774 - تاریخ انتشار: 19:30 - 1403/03/03 طرحی از یک زندگی رضوی 9 - درباره رمان «پنچشنبه فیروزهای» پنجشنبه فیروزهای رمان مسئلهمندی است و آنچه در بین سطور آن نمایان میشود این است که نویسنده برای روایت یک سبک زندگی دینی در دل زندگی محاصره شده با مظاهر مدرنیته، انگیزه و دغدغه داشته است. را نمایان میکنند و اگر نویسنده برای فرار از کلیشهها تمهید نداشته باشد، خیلی زود و در همان صفحات ابتدایی قافیه را به مخاطب میبازد و خواننده را دل زده میکند. «پنجشنبه فیروزهای» اما تا حد قابل قبولی از کلیشهها فاصله میگیرد و برای کاراکترهای قصه کد مطلب: 5750 - تاریخ انتشار: 13:10 - 1403/03/01 10 - بیشتر از آنچه میخوانید، فکر کنید خانم مریم برادران، در آستانهی هیاهوی روزگارِ فراموشی، با کتاب «نا»، شهید سید محمدباقر صدر را در ۲۱۶ صفحه، دوباره برای ما زنده میکند و از صبر برایمان میگوید. او چون نویسندهای تشنه، صفحه به صفحهی هر منبعی را برای دانستن از این سید نابغه میخوانَد. برایمان میگوید. او چون نویسندهای تشنه، صفحه به صفحهی هر منبعی را برای دانستن از این سید نابغه میخوانَد و در پایان، پای صحبتهای زنی مینشیند که تا آخرین لحظات، بلاکش رنجهای عموزادهاش بود با شش طفل یتیم.
و کتاب نا، میشود نتیجهی شرح این رنج؛ کد مطلب: 5701 - تاریخ انتشار: 22:32 - 1403/02/26 11 - آیا نویسنده میتواند بیطرف باشد؟ بت عینیت و بیطرفی در قرن هجدهم ساخته شد، زمانی که برخی متفکران علم را کلیدی به آزادی فردی دانستند و کمکم امیدوار شدند که خرد جهانی جانشین دیدگاههای فرقهای در ایمان مذهبی یا خرافه شود. البته، از آن زمان تاکنون اتفاقات زیادی افتاده که سبب میشود در این اعتقادِ عصر روشنگری به معیارهای عینی تردید کنیم. در بخش بوکاِندز، دو نویسنده به سؤالاتی دربارۀ جهان کتاب پاسخ میدهند. جنت ملکم یکبار گفت: «ژست انصاف و ادای بیطرفیْ حقههایی لفاظانه» هستند. پانکاج میشرا و لسلی جمیسون در این باره بحث میکنند که آیا روزی نویسندگان میتوانند تعصبها و تفسیرهای کد مطلب: 2126 - تاریخ انتشار: 07:18 - 1403/01/06 12 - ژرار ژنت و نظریة ترامتنیت ترامتنیت یک اصطلاح نقدی در نظریة ادبی معاصر است. این نظریه بر آن تأکید دارد که یک اثر ادبی تنها در ارتباط با سایر آثار ادبی تعریف و فهمیده میشود؛ زیرا خالق یک اثر ادبی با تصمیم آفرینش یک اثر، به دنیایی از ارتباطهای میانمتنی در ذهن خود وارد میشود؛ نویسنده یا شاعر از افکار بسیاری از آثار پیش از خود و یا معاصر با خود تأثیر میپذیرد و این افکار در آفرینش اثر او نقش دارند. اسم حقیقی یا تخلص نویسنده، نوع اثر (شعر، داستان، نمایشنامه)، تقدیم اثر، اسمهای مترجمین، ملاحظات، حاشیهها خلاصه کرد.
فرامتنیت
فرامتنیت برپایة روابط تفسیری و تأویلی بنا شده است. ژنت در این باره مینویسد: «فرامتنیت شامل رابطة انتقادی بین یک متن و متنی کد مطلب: 5613 - تاریخ انتشار: 09:10 - 1403/01/01 13 - درسنامه اصول و روش مواجهه با مخالفان رونمایی شد حجتالاسلام وحید حاجیآقازاده نویسنده کتاب درسنامه «اصول و روش مواجهه با مخالفان» با بیان اینکه پیروزی اخلاقی به تنهایی میتواند مبنای هدایت باشد، گفت: امیرالمومنین علیهالسلام درباره خوارج هم از عبارت «برادران ما» استفاده میکند در حالی که امروز ما متفاوتها را هم مخالف خود میبینیم. هم نمیشود.
این نویسنده گفت: فقرِ روشی، بر جامعه و بسیاری از افراد حاکم است و همه سعی دارند که بیشتر بر دانشها بیفزایند تا بر روش، و بیشتر ارزیابیها هم به جای این که بر روشها انجام شود، براساس دانشهاست؛ درحالی که علمای ربانی همانند حاج آقای کد مطلب: 5609 - تاریخ انتشار: 11:24 - 1402/12/26 14 - بهتر نوشتن با مطالعه عمیق من میخواهم این اصل اساسی را پیشنهاد کنم که: هر مرحلهای که در کتابخوانی به آن رسیده باشیم، در نویسندگی همیشه یک پله از آن عقبتریم. تا به حال نشده یک نویسندهٔ خوب ببینم که یک خوانندهٔ عالی نباشد. هر چقدر بادقتتر و عمیقتر بخوانیم، همان قدر با شکلهای بیشمار نویسندگی آشناتر میشویم و الگوهایی برای خوب نوشتن پیدا میکنیم. به عبارت سادهتر، کتابخواندن دریچهایست برای بهتر نوشتن.
برایم آشکار شد. من مثل یک نویسنده کتاب نمیخواندم. کشف کردم که برای آن که از مطالعه نهایت استفاده را بکنم، به یک برنامه نیاز دارم، به یک استراتژی برای فهمیدن نقشهٔ بنیادی داستانی که میخوانم. و برای این مقصود یک روش طراحی کردم که در این مایههاست:
۱. یک داستان را کد مطلب: 5533 - تاریخ انتشار: 06:30 - 1402/11/18 15 - «غزه میخندد» تازهترین سروده علیرضا قزوه علیرضا قزوه شاعر و نویسنده کشورمان برای مردم غزه شعری نو با عنوان «غزه میخندد» سرود. فارس، علیرضا قزوه شاعر، نویسنده و رئیس دفتر شعر، موسیقی و سرود صداوسیما برای مظلومیت مردم غزه و عملیات گروههای مقاومت فلسطین به سرزمینهای اشغالی موسوم به «طوفان الاقصی» که از هفتههای گذشته آغاز شده است، شعری نو با عنوان «غزه میخندد» کد مطلب: 5358 - تاریخ انتشار: 16:29 - 1402/08/02 16 - رونمایی از نسخه عربی کتاب «نخل و نارنج» وحید یامینپور در لبنان نسخه عربی کتاب «نخل و نارنج» نوشته وحید یامینپور که در ایران 50 چاپ خورده، در نمایشگاه کتاب بیروت و با حضور نویسندهاش رونمایی شد. نارنج در چاپهای اولیه
نویسنده کتاب هم معتقد است: «شیخ انصاری تقریباً برجستهترین چهره حوزه علمی شیعه در چند سده پیش بوده است. دو کتاب مشهور شیخ، مکاتب و رسائل کتابهای مهم حوزه علمیه هستند که در همه مدارس تدریس میشوند و اگر کسی بخواهد مجتهد شود، باید این دو کد مطلب: 5347 - تاریخ انتشار: 10:56 - 1402/07/29 17 - چمران چگونه یک عارفِ مبارز شد؟ محمدصادق شهبازی، نویسنده کتاب و پژوهشگر حوزه انقلاب اسلامی در جزوه «مصطفی چمران؛ الگوی عرفان مبارزهجو» به تبیین این موضوع میپردازد که شخصی چون مصطفی چمران چگونه توانست بین عرفان و حماسه جمع ایجاد کند و به منصه ظهور برساند. محمدصادق شهبازی، نویسنده کتاب و پژوهشگر حوزه انقلاب اسلامی در جزوه «مصطفی چمران؛ الگوی عرفان مبارزهجو» به تبیین این موضوع میپردازد که شخصی چون مصطفی چمران چگونه توانست بین عرفان و حماسه جمع ایجاد کند و به منصه ظهور برساند.
برای دریافت این جروه کد مطلب: 5032 - تاریخ انتشار: 11:45 - 1402/04/01 18 - رحمانی: نگاه صفر و صدی به تاریخ، همه رخدادها را تهدید میداند+ پیشنهاد مطالعه نویسنده کتاب «من اعتراف میکنم» گفت: تاریخ از جهتی بسیار اهمیت دارد، وجهی که حتی در کلام حضرات معصوم هم بدان اشاره شده است. تاریخ از آنجا که برای ما نوعی «عبرت» است اهمیت دارد. پژوهشگر حوزه تاریخ و نویسنده کتابهای «من اعتراف میکنم» و «کار من بود» گفتوگو کردیم.
معصومین هم مطالعه تاریخ را برای عبرتآموزی مهم میدانستند
اهمیت تاریخخوانی به خصوص، تاریخ معاصر در چیست؟
وقتی ما از تاریخ صحبت میکنیم، در اصل سخنمان کد مطلب: 4860 - تاریخ انتشار: 10:22 - 1402/02/18 19 - ایمان علیه پوچی؛ مروری بر کتاب اعتراف من از لئو تولستوی کتاب اعتراف من از جمله مشهورترین آثار لئو تولستوی، نویسندهی روس، است. تولستوی در این کتاب شرح حالی از زندگی خویش را، با نثری جذاب و گیرا، بازگو میکند. شرح حالی از دست به گریبان شدناش با پوچی و به دنبال راهحلی برای آن گشتن. اعتقاد راسخ به دین
تولستوی در آغاز کتاب به مسیحی زاده شدناش اشاره دارد و به تدریج به بیان این مطلب میپردازد که در دوران نوجوانی و جوانی، اعتقادی راسخ به دین نداشته است. حتی محتوای کتب ولتر نیز نه تنها او را ناراحت نمیکرده، بل برایاش جالب نیز بودهاند. کد مطلب: 4821 - تاریخ انتشار: 07:50 - 1402/02/13 20 - بروجردی: حضرت خدیجه(س) بدون آنکه چهره پیغمبر را ببیند عاشقش شده بود نویسنده رمان «بانوی عاشق» از عاشقانههای حضرت خدیجه(س) و عشقی که قبلتر از دیدن حضرت محمد(ص) در دل حضرت خدیجه(س) وجود داشته و همین عاملی بوده که دست رد به سینه خواستگاران میزده است، میگوید. است. به همین مناسبت با نویسنده این کتاب، «اعظم بروجردی» که بیشتر او را با نویسندگی سریال پرطرفدار «پهلوانان نمیمیرند» میشناسیم، گفتوگو کردیم که در ادامه میخوانیم:
همیشه برایم سؤال بود که چرا حضرت خدیجه(س) با پیامبر ازدواج کردند!
اعظم کد مطلب: 4647 - تاریخ انتشار: 16:56 - 1402/01/12 |