Warning: Undefined variable $submit in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 226
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 228
تعداد نتایج: ۲۵ | عبارت جستجو: صنعت |
گفتوگو با مسعود رضایی، پژوهشگر تاریخ معاصر 1 - وعدههای خیالی آمریکا به مصدق نهضت ملی شدن صنعت نفت اگرچه به رهبری کسانی چون آیتالله کاشانی و دکتر مصدق آغاز شد، اما در ادامه به دلایل مختلف با شکست مواجه شد. یکی از مهمترین آن دلایل، اعتماد دکتر مصدق به مقامات آمریکایی بود. رهبر انقلاب در اینباره میفرمایند: «دولت مصدّق که نفت را، منبع ثروت ملّی کشور را از چنگ انگلیسیها و از دست انگلیسیها با کمک افرادی که بودند -مرحوم آیتالله کاشانی و دیگران- توانست خارج کند، یک اشتباه تاریخی انجام داد وآن تکیهی به آمریکا بود... ازاین خوشبینی و سادهاندیشی، آمریکاییها استفاده کردند، [کودتای] بیستوهشتم مرداد را به راه انداختند.» با آقای مسعود رضایی، پژوهشگر تاریخ معاصر ایران دربارهی دلایل و شواهد اعتماد دکتر مصدق به آمریکا به گفتگو نشستیم. میکنند، نهضت ملی شدن صنعت نفت است. این نهضت پس از پیروزی تا چهمیزان به اهداف اولیهی خود دست یافت؟
ملی شدن صنعت نفت ایران یکی از آرزوهایی بود که مردم کشور از ابتدای شروع اکتشاف نفت، آن را دنبال میکردند و برای همین منظور هم قدمهای محکمی برداشتند. پیش از نهضت کد مطلب: 6335 - تاریخ انتشار: 20:20 - 1403/05/28 2 - سیلی تاریخ «سیلی تاریخ» سومین بخش از سهگانه روایت ماجرای ملی شدن صنعت نفت است که بخش اول آن با عنوان «صنعت ملی نفت» و بخش دوم آن با عنوان «روز کاشانی» پیش از این منتشر شده بود. انقلاب اسلامی: «حادثهای در کشور ما در سال۱۳۳۲ اتّفاق افتاد -حادثهی بیستوهشتم مرداد- که یکی از حوادثی است که ملّت ایران را با تجربهها آمیخته میکند، مانع از خطا و اشتباه دیدِ او میشود... این تجربه را هرگز نباید فراموش کرد... دولت مصدّق که نفت را، منبع کد مطلب: 6332 - تاریخ انتشار: 19:47 - 1403/05/28 پرونده «ایران قوی با صنعت هستهای پیشرفته» 3 - اهداف مهم صنعت هستهای حضرت آیتالله خامنهای همواره بر اهمیت صنعت هستهای کشور تأکید داشته و این صنعت را به عنوان یکی از مؤلّفههای اساسی و مهمّ اعتبار کشور؛ همچنین مایه قوّت، قدرت و توسعه آن برشمردهاند. رهبر معظم انقلاب اسلامی روز ۲۱ خرداد ۱۴۰۲، در دیدار دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هستهای کشور، بیانات و رهنمودهای مهمی را برای توسعه و اثرگذاری بیشتر این صنعت ارائه نمودند. اکنون با گذشت یک سال از آن دیدار فرصت مغتنمی است تا با تمرکز بر بیانات مطرح شده در آن جلسه، مروری بر محورهای اساسی مورد توجه ایشان و نسبت آن با نیازها و چالشهای راهبردی کشور صورت پذیرد. سرریز بحث هستهای، برای صنعت، برای سلامت، برای کشاورزی، برای محیط زیست، برای آبشیرینکن، برای درمان بیماریها و برای همه چیز در جامعه مفید است. خوشبختانه این کار را سازمان انرژی هستهای دارد انجام میدهد و به انرژی متوقّف نمانده، به این کارهای اساسی و مهم [هم] کد مطلب: 6170 - تاریخ انتشار: 18:24 - 1403/05/02 در گفتوگو با رئیس سازمان انرژی اتمی مطرح شد 4 - حضور انحصارشکنانه کالا و خدمات هستهای ایران در بازارهای جهانی گفتوگو با آقای محمد اسلامی به منظور بررسی توانمندیها و ظرفیتهای علمی و صنعتیِ جمهوری اسلامی ایران در بخش صنعت هستهای قابلیتهای مهندسی و صنعتی کشور و همچنین ساز و کارهای تامین مالی که بتواند بخشهای خصوصی و غیردولتی را هم به مدد این طرح بیاورد، بهعنوان دو مولفه موثر در زمینه تحقق برنامه توسعه نیروگاههای اتمی مدنظر قرار کد مطلب: 6169 - تاریخ انتشار: 18:15 - 1403/05/02 پرونده «ایران قوی با صنعت هستهای پیشرفته» 5 - باید سهم فناوری هستهای، به طور ملموس در زندگی مردم افزایش یابد گفتوگو با دکتر سید پژمان شیرمردی، معاون سازمان انرژی اتمی ایران و مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها همواره بر اهمیت صنعت هستهای کشور تأکید داشته و این صنعت را به عنوان یکی از مؤلّفههای اساسی و مهمّ اعتبار کشور؛ همچنین مایه قوّت، قدرت و توسعه آن برشمردهاند. رهبر انقلاب در دیدار ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ با کارشناسان صنعت هستهای بر محورهای حائز اهمیتی کد مطلب: 6168 - تاریخ انتشار: 18:10 - 1403/05/02 رییس شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی: 6 - تحول در علوم انسانی با توجه به مسائل بومی کشور امکانپذیر است فرهنگی با استادان دانشگاه صنعتی شریف در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
رییس شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی بیان کرد: شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی در سال ۱۳۸۸ با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، در آن زمان علوم انسانی وضعیتی خاصی داشت و مرتب کد مطلب: 5511 - تاریخ انتشار: 09:55 - 1402/11/07 دیدار دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هستهای کشور
7 - در خدمت زندگی مردم پیشرفت هستهای موجب بهبود زندگی مردم میشود و مسئولان و فعّالان این صنعت که امروز این دیدار خوب را و این نمایشگاه(۲) عالی را برای ما تدارک دیدند؛ بسیار نمایشگاه خوبی بود، خشنودکننده و دلگرمکننده و بشارتبخش بود. من چند مطلب را که آماده کردهام به شما بگویم، عرض میکنم.
موضوع اوّل دربارهی اهمّیّت صنعت کد مطلب: 5009 - تاریخ انتشار: 18:23 - 1402/03/21 8 - چه باید کرد تا صنعت نشر تکانی به خودش بدهد؟ صنعت نشر کشورمان، سالانه 8 هزار میلیارد تومان حجم اقتصادی دارد که فقط 10 درصدش یعنی 800 میلیارد تومان در امر تولید محتوا هزینه میشود که اگر این عدد را تقسیم بر تعداد اهالی قلم کنیم، چیزی حدود 26 میلیون تومان به دست میآید. ـ محمدرضا اسماعیلی: صنعت نشر در کشورمان صنعتی است با حجم اقتصادی بیش از ۸ هزار میلیارد تومان و تعداد افرادی که به صورت مستقیم با این نشر در ارتباط هستند بنا به گفته علی رمضانی، مدیر خانه کتاب و ادبیات حدود ۱۰۰ هزار نفر است. این در صورتی است که در فضای هنر و فرهنگ کد مطلب: 4600 - تاریخ انتشار: 17:05 - 1402/01/07 9 - پیروزی و شکست در ملی شدن صنعت نفت روایت حضرت آیتالله خامنهای از دوران ملی شدن صنعت نفت تا کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ نفت ایران در سال ۱۳۲۹ با محوریت آیتالله کاشانی و دکتر مصدق و خواست مردم از استعمار انگلیس خارج و ملی میشود و پس از آن نخستوزیریِ دولت ملی بنام مصدق رقم میخورد. نهضت ملی با همهی موفقیتها ناگهان با استعفای دولت مصدق و بر سر کار آمدن قوام السلطنه و خطر کد مطلب: 4565 - تاریخ انتشار: 09:03 - 1401/12/27 10 - پخش «و اما نام برده» مستندی از آخرین نسل باقیمانده از صحافان سنتی ایران مستند «و اما نام برده» پرترهای از ملا محمدحسین صحاف کرمانی است که همدوره چهرههای ماندگاری مثل همایون صنعتی و استاد باستانی پاریزی بوده است این مستند سهشنبه، دوم اسفندماه ساعت ۲۱ از شبکه مستند پخش میشود. ماندگاری مثل همایون صنعتی و استاد باستانی پاریزی بوده است سهشنبه، دوم اسفندماه ساعت ۲۱ پخش از شبکه مستند میشود.
میرهاشمی کارگردان مستند «و اما نام برده» درباره این مستند گفت: «و اما نام برده» مستندی شخصیتنگار با موضوع سیری در زندگی و خدمات کد مطلب: 4458 - تاریخ انتشار: 17:01 - 1401/12/03 11 - بازدید از نمایشگاه توانمندیهای صنعتی حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (شنبه) به مدت سه ساعت از نمایشگاه توانمندیهای داخلی که در حوزههای مختلف برپا شده بود بازدید کردند. نمایشگاه به مناسبت شعار سال که سال «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» نامگذاری شده بود، برگزار شد.
در این نمایشگاه توانمندیهای داخلی در حوزههای صنایع معدنی و اکتشافی، الکترونیکی و مخابرات، هوافضا و ماهواره، خودرو، کشاورزی و غذایی، حمل و نقل کد مطلب: 4313 - تاریخ انتشار: 13:28 - 1401/11/08 12 - قرآن زنان را همپای مردان دارای حقوق مالی دانسته است سردمداران دنیای صنعتی معاصر به دلیل بهره کشی از زنان، هیچگاه اجازه نخواهند داد زنان از منزلت واقعی خویش آگاه شده و از آن بهره ببرند. بود و سردمداران دنیای صنعتی معاصر به دلیل بهره کشی از زنان، هیچگاه اجازه نخواهند داد زنان از منزلت واقعی خویش آگاه شده و از آن بهره ببرند.
با این حال آسیبپذیری جامعه زنان همچنان باقی است. تجربههای بشری گواه بر آن است که هرگاه انسانها برای رسیدن به یک هدف صرفاً کد مطلب: 4027 - تاریخ انتشار: 21:21 - 1401/09/12 13 - ثبت اختراع استادان دانشگاه شریف در معتبرترین سیستم ثبت اختراع جهان 2 عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف با همکاری پژوهشگران این دانشگاه موفق به ثبت اختراع خود با عنوان «کشف جهشها به صورت نوری در یک رشته دیانای» در دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا «USPTO» به عنوان معتبرترین سیستم ثبت اختراع جهان شدند. نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، سمیه کوهی دانشیار دانشکده مهندسی کامپیوتر و زهرا کاوهوش دانشیار دانشکده مهندسی برق، با همکاری احسان ملکی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی کامپیوتر و حسین باباشاه دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی برق، پس از ۴ کد مطلب: 3774 - تاریخ انتشار: 20:04 - 1401/08/22 14 - جزئیاتی از ساخت قطعه موسیقی معروف برای شهید سلیمانی/ «قاسم هنوز زنده است» با پای دل ساخته شد غلامرضا صنعتگر در برنامه شب فیروزهای درباره قطعه «قاسم هنوز زنده است» گفت: صبح روز شهادت حاج قاسم، میلاد عرفانپور با من تماس گرفت و کار را آغاز کردیم. شب گذشته با حضور غلامرضا صنعتگر خواننده قطعه «قاسم هنوز زنده است» و رضا افشارنژاد از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس روی آنتن شبکه پنج سیما رفت.
رضا افشارنژاد گفت: 17 ساله بودم که به جبهه رفتم. میگفتند سنات کم است و اجازه نمیدادند بروم، بنابراین مجبور شدم کد مطلب: 3354 - تاریخ انتشار: 20:16 - 1401/07/09 15 - خط حزبالله ۳۵۴ | بازدارندگی، زیر سایه ایمان و مجاهدت شمارهی سیصد و پنجاه و چهارم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «بازدارندگی، زیر سایه ایمان و مجاهدت» منتشر شد. جواب داده است که چگونه صنعت دفاعی ایران اسلامی در طول سه دهه به خودکفایی، استقلال و اقتدار رسید؟
یادداشت هفته این شماره خط حزبالله، با عنوان «جنبش ناکام» به بازخوانی تاریخی ماجرای جنبش ملی صنعت نفت و کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد۱۳۳۲ پرداخته است.
کد مطلب: 3078 - تاریخ انتشار: 15:46 - 1401/05/29 16 - ویژگی های پیشه وران! (حدیث روز) صادق علیه السلام:
«کُلُّ ذِی صَناعَةٍ مُضْطَرٌ إلى ثَلاثِ خِلالٍ یَجتَلِبُ بِها الکَسبَ وهُوَ أن یَکونَ حاذِقا بِعِلمٍ، مُؤَدِّیا لِأَمانَةٍ فیهِ، مُستَمیلاً لِمَنِ استَعمَلَهُ».
«هر پیشهورى باید از سه ویژگى برخوردار باشد تا با آن بتواند کسب کد مطلب: 2574 - تاریخ انتشار: 09:36 - 1401/04/01 گزارش لس آنجلس تایمز از پشت پرده فیلم های آمریکایی؛ 17 - پنتاگون و سازمان سیا چگونه هالیوود را کنترل می کنند؟
سیا و پنتاگون با استفاده از نفوذ خود بر صنعت فیلمسازی به عادی جلوه دادن عملیات نظامی آمریکا در خارج از مرزهای این کشور، جذب هر چه بیشتر نیروهای داوطلب و تبلیغ سلاح ها در فیلم ها می پردازد. مرکزی این کشور (سیا) در صنعت فیلمسازی هالیوود برای توجیه علمیات نظامی آمریکا در مناطق مختلف جهان پرده برداشت.
راجر استال همچنین کارگردان فیلم مستندی است به نام تهدیدات جنگ: چگونه پنتاگون و سیا هالیوود را تصرف کردند.
او و گروه محققانش با استفاده از قانون آزادی جریان کد مطلب: 2447 - تاریخ انتشار: 12:35 - 1401/03/11 18 - گفتوگو با مهندس اوجی، وزیر نفت
فراخوان وزارت نفت برای استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در این صنعت(مهندس جواد اوجی، وزیر نفت) اهمیت دانشبنیان شدن صنعت نفت داشته است.
کد مطلب: 2158 - تاریخ انتشار: 11:40 - 1401/01/27 19 - زبان فارسی در معرض خطر انقراض است رضا امیرخانی نویسنده بنام کشورمان، متولد 1352 در تهران، فارغالتحصیل دبیرستان علامه حلی و کارشناسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف است. وی یکی از نویسندگان متعهد به انقلاب است که به غیر از نگارش رمان و داستان بلند و یک مجموعه داستان کوتاه، به تألیف سفرنامه و مقالات بلند تحلیلی اجتماعی نیز پرداختهاست. امیرخانی به منظور نوشتن وقایع سفر مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۱ به استان سیستان و بلوچستان- که با نام داستان سیستان به چاپ رسیدهاست- یکی از همراهان ایشان بود.
از مهمترین آثار وی میتوان به ارمیا، من لو، قیدار، نفحات نفت، جانستان کابلستان و رهش اشاره کرد.
امیرخانی، حدود هشت سال پیش، در جلسهای با عنوان عصر تجربه به نکاتی در رابطه با زبان فارسی اشاره کرد که پس از گذشت سالها بیش از پیش قابل عنایت و بررسی است.
از نگاه وی زبان فارسی در معرض خطر انقراض است و امکان دارد با تغییری سریع جایگاه خود را از دست دهد. امیرخانی پس کد مطلب: 1036 - تاریخ انتشار: 13:33 - 1400/05/30 20 - کتاب " نقدی بر الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت " بررسی و تحلیل با تاکید بر تدابیر هفتگانه دانش ایران، دانشگاه صنعتی مالک اشتر.
مشخصات نشر
:
تهران: انتشارات مدیریت دانش، ۱۳۹۹.
مشخصات ظاهری
:
[۴]، ۱۵۱ ص.: جدول.
شابک
:
۳۹۰۰۰۰ ریال: کد مطلب: 607 - تاریخ انتشار: 18:57 - 1399/07/26 |