Warning: Undefined variable $submit in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 226
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 228
تعداد نتایج: ۱۰۵ | عبارت جستجو: روزه |
درباره کتاب «سفر به قلهها» 1 - قصههای شهر جنگی «سفر به قلهها» یکی از نخستین تجربیات مرتضی سرهنگی و هدایتالله بهبودی در خلق کتابهایی با محوریت روایت روزهای دفاع مقدس است و از بهترین منابع؛ برای مرور گزارشهای روایی از روزهای جنگ.
محمدصالح سلطانی با محوریت روایت روزهای دفاع مقدس است. چاپ اول این کتاب در آذر ۱۳۶۷ منتشر شده؛ تنها ۵ ماه پس از قبول قطعنامه و ختم جنگ. سرهنگی و بهبودی به همراه سیدیاسر هشترودی در «سفر به قلهها» پنج گزارش جنگی را کنار هم گذاشته و به کتاب تبدیل کردهاند؛ گزارشهایی که در کد مطلب: 6576 - تاریخ انتشار: 21:20 - 1403/07/06 گفتوگو با حجتالاسلام و المسلمین دکتر مسعود آذربایجانی عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه 2 - هویتسازی نوشتافزار نیازمند ارزنده سازی است مسئله نوشتافزار و جایگاه آن در فرهنگسازی و هویتسازی دانشآموزان به قدری است که رهبر معظّم انقلاب از آن به عنوان یک کالای حیاتی یاد می کنند. همچنین ایشان در جای دیگری با اشاره به ضرورت تولید نوشتافزار در داخل بر بار فرهنگی نوشتافزارهای وارداتی در جامعه تاکید می کنند:«کسانی در داخل کشور هستند که یک حرکت اقتصادی را شروع میکنند؛ باید به اینها کمک بشود. حالا اینکه گفتم مال این روزها است، همین مسئلهی نوشتافزار است؛ چند جوان باهمّت پیدا شدهاند و نوشتافزار داخلی دارند تولید میکنند؛ نوشتافزار یک رقم مهمّی است؛ شما ببینید مصرف نوشتافزار -مداد و کاغذ و دفتر و بقیّهی وسایل- چه حجم عظیمی دارد که ما در بسیاری از اینها داریم از واردات استفاده میکنیم که هم بارِ فرهنگی دارد، هم بارِ اقتصادی دارد.» ۱۳۹۷/۰۶/۰۷ تربیت میبینیم؛ مثلا امروزه بخشی از تاثیر رسانهها بهصورت پیامهای پنهان است که میتوانند اثرگذار باشد. باتوجه به قاعدهای که در مباحث تعلیم و تربیت داریم، نوشتافزار و ابزارهایی که دانشآموزان بهکار میگیرند با درنظر گرفتن اینکه یک ارتباط کد مطلب: 6491 - تاریخ انتشار: 14:37 - 1403/06/25 همزمان با روزهای آغازین ماه ربیعالاول 3 - حرم مطهر امام رضا(علیه السلام )با حضور رهبر انقلاب غبار روبی شد با روزهای آغازین ماه ربیعالاول، مراسم غبارروبی ضریح مطهر حرم ثامنالحجج حضرت علی بن موسی الرضا علیهآلافالتحیهوالثنا با حضور حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی، جمعی از علما، تولیت آستان قدس و خادمان آستان مقدس رضوی برگزار شد.
در این کد مطلب: 6479 - تاریخ انتشار: 13:42 - 1403/06/23 4 - امام حسن عسکری (ع)؛ عزیزِ غریب حضرت آیتالله خامنهای: «این روزها متعلق به امام عسگری (سلاماللّه علیه) است، که میتواند الگوی همهی مؤمنان، بخصوص جوانان باشد. این امامی که موافقان، شیعیان، مخالفان، غیر معتقدان، همه، شهادت دادند و اعتراف کردند به فضل او، به علم او، به تقوای او، به طهارت او، به عصمت او، به شجاعت او در مقابل دشمنان، به صبر و استقامت او در برابر سختیها.» ۱۳۹۰/۱۲/۱۰ رهبر انقلاب که در این فیلم مشاهده میکنید:
«-از حضرت جواد تا حضرت عسکرى (علیهم السّلام)- که هر چه به طرف حضرت عسکرى میرود، بیشتر هم [دیده] میشود و آن این است که دایرهى نفوذ ائمّه و وسعت دایرهى شیعه در زمان این سه امام، نسبت به زمان امام صادق و امام باقر کد مطلب: 6472 - تاریخ انتشار: 12:37 - 1403/06/22 گفتوگو با مسعود رمضانپور تولید کننده پیشتاز محصولات ایرانی با نشان "فطرس" و "فرمی نو" 5 - رسانه ملی میتواند در بحث شخصیتسازی کمک کند مسئله نوشتافزار و جایگاه آن در فرهنگسازی و هویتسازی دانشآموزان به قدری است که رهبر معظّم انقلاب از آن به عنوان یک کالای حیاتی یاد می کنند. همچنین ایشان در جای دیگری با اشاره به ضرورت تولید نوشتافزار در داخل بر بار فرهنگی نوشتافزارهای وارداتی در جامعه تاکید می کنند: «کسانی در داخل کشور هستند که یک حرکت اقتصادی را شروع میکنند؛ باید به اینها کمک بشود. حالا اینکه گفتم مال این روزها است، همین مسئلهی نوشتافزار است؛ چند جوان باهمّت پیدا شدهاند و نوشتافزار داخلی دارند تولید میکنند؛ نوشتافزار یک رقم مهمّی است؛ شما ببینید مصرف نوشتافزار -مداد و کاغذ و دفتر و بقیّهی وسایل- چه حجم عظیمی دارد که ما در بسیاری از اینها داریم از واردات استفاده میکنیم که هم بارِ فرهنگی دارد، هم بارِ اقتصادی دارد.» ۱۳۹۷/۰۶/۰۷
امروز چه فراز و نشیبهایی بر سر راه تولید و تبلیغ خود در زمینه تولیدات نوشتافزار طی کردید و برای معرفی و شناساندن نشان تجاری که ایجاد کردید با چه مسائل و مشکلاتی روبهرو بودید؟
۲۰ سال است که در این عرصه فعالیت دارم. یک چالش مشترک بین همه تولیدکنندگان طی این کد مطلب: 6462 - تاریخ انتشار: 16:17 - 1403/06/20 گفتوگو با دکتر محسن ایمانی نایینی استادیار گروه علوم تربیتی دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس 6 - مراقب جا به جایی فرهنگی باشیم مسئله نوشتافزار و جایگاه آن در فرهنگسازی و هویتسازی دانشآموزان به قدری است که رهبر معظّم انقلاب از آن به عنوان یک کالای حیاتی یاد می کنند. همچنین ایشان در جای دیگری با اشاره به ضرورت تولید نوشتافزار در داخل بر بار فرهنگی نوشتافزارهای وارداتی در جامعه تاکید می کنند:«کسانی در داخل کشور هستند که یک حرکت اقتصادی را شروع میکنند؛ باید به اینها کمک بشود. حالا اینکه گفتم مال این روزها است، همین مسئلهی نوشتافزار است؛ چند جوان باهمّت پیدا شدهاند و نوشتافزار داخلی دارند تولید میکنند؛ نوشتافزار یک رقم مهمّی است؛ شما ببینید مصرف نوشتافزار -مداد و کاغذ و دفتر و بقیّهی وسایل- چه حجم عظیمی دارد که ما در بسیاری از اینها داریم از واردات استفاده میکنیم که هم بارِ فرهنگی دارد، هم بارِ اقتصادی دارد.» ۱۳۹۷/۰۶/۰۷ نوشتافزار از جمله موضوعاتی است که علاوه بر تبعات اقتصادی، ابعاد فرهنگی و تربیتی هم دارد. نوشتافزار در حوزه تعلیم و تربیت چه اثری میتواند روی روح و روان دانشآموز داشته باشد و تولید داخلی یا خارجیاش چه تبعاتی در حوزه آموزشی دارد؟
دفتر، خودکار، کد مطلب: 6460 - تاریخ انتشار: 20:02 - 1403/06/19 گفتوگو با سعید حسینی رئیس هیئت مدیره ایران نوشت(مجمع نوشتافزار ایرانی – اسلامی) 7 - نوشتافزار هویت ساز مسئله نوشتافزار و جایگاه آن در فرهنگسازی و هویتسازی دانشآموزان به قدری است که رهبر معظّم انقلاب از آن به عنوان یک کالای حیاتی یاد می کنند. همچنین ایشان در جای دیگری با اشاره به ضرورت تولید نوشتافزار در داخل بر بار فرهنگی نوشتافزارهای وارداتی در جامعه تاکید می کنند:«کسانی در داخل کشور هستند که یک حرکت اقتصادی را شروع میکنند؛ باید به اینها کمک بشود. حالا اینکه گفتم مال این روزها است، همین مسئلهی نوشتافزار است؛ چند جوان باهمّت پیدا شدهاند و نوشتافزار داخلی دارند تولید میکنند؛ نوشتافزار یک رقم مهمّی است؛ شما ببینید مصرف نوشتافزار-مداد و کاغذ و دفتر و بقیّهی وسایل- چه حجم عظیمی دارد که ما در بسیاری از اینها داریم از واردات استفاده میکنیم که هم بارِ فرهنگی دارد، هم بارِ اقتصادی دارد.» ۱۳۹۷/۰۶/۰۷ کالای ضروری
حیاتی بودن صنعت نوشتافزار بومی از چند جهت میتواند معنی داشته باشد؛ اول اینکه نوشتافزار یک کالای ضروری است و برای تمام جامعه باتوجه به کارکردی که دارد مصرف دارد و جزو کالاهای فراگیر است و صددرصد مردم کشور در بحث تحصیل، اداری، دانشجویی کد مطلب: 6450 - تاریخ انتشار: 20:07 - 1403/06/18 ناگفتههای مردی که نیم قرن در کنار شاه بود 8 - ظهور و سقوط سلطنت پهلوی ارتشبد حسین فردوست؛ دوست صمیمیای که رضاخان برای پسرش برگزید و او را همراه ولیعهد به سوئیس برای تحصیل در کالج «لهروزه» فرستاد. فردوست در میان نسل اول و دوم انقلاب آنقدر معروف بود که پس از چاپ کتاب خاطراتش، برای خرید آن صف بسته شود و با ۳۱ بار تجدید چاپ و در حدود دویست هزار نسخه، در فهرست کتابهای پُرشمارگان قرار بگیرد. تحصیل در کالج «لهروزه» فرستاد. فردی که تا آخرین روز حکومت پهلوی صمیمیترین دوست شاه شناخته میشد؛ تا جایی که حق داشت با شاه و ملکه بر سر یک میز غذا بخورد، محرمانهترین اسرار محمدرضا در مخفیانهترین ارتباطات او را بداند و در رأس مهمترین ارگان اطلاعاتی کد مطلب: 6368 - تاریخ انتشار: 16:08 - 1403/06/03 نماهنگی از دیدار جمعی از آزادگان با رهبر انقلاب در سال ۶۹ 9 - نماهنگ | روزهای شیرین بازگشت بیستم و ششم مردادماه ۱۳۶۹، یادآور اتفاقی بهیادماندنی در تاریخ کشورمان است؛ روزی که نخستین گروه از اسیران کشورمان که در بند زندانهای رژیم بعث عراق به سر میبردند، آزاد شده و به میهن اسلامی بازگشتند. گروههایی از آزادگان در همان روزهای نخست بازگشت به ایران اسلامی با حضور در حسینیهی امام خمینی (رحمهالله) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. کد مطلب: 6322 - تاریخ انتشار: 18:56 - 1403/05/26 10 - ناگفته های جنگ 33 روزه به روایت فرمانده شهید نیروی قدس ما پاسخ مثبت بدهد؛ جنگ ۳۳روزه. صحبت از حاج رضوان که به میان آمد، آرامآرام رنگ صدایش عوض شد. گفت امروز در کشور ما کلمهی سردار و امیر عرف شده است اما حقیقتاً یک سردار به معنای واقعی، شهید عماد مغنیه بود. اگرچه بیم داشتیم هنوز زمان گفتنِ ناگفتنیها نرسیده باشد اما کد مطلب: 6301 - تاریخ انتشار: 15:31 - 1403/05/23 در مورد زندگی یک پیامرسان 11 - روزهای پیامبَری «روزهای پیامبری» در مورد زندگی یک پیامرسان است؛ اما نه یک پیامرسان معمولی. بَل پیامرسانی که وظیفه رساندن پیام شهادت رزمندگان را به خانوادههایشان دارد. پیامرسانی که وقتی به خانه شهید میرود و زنگ میزند نمیداند که قرار است چه کسی پشت درب بیاید و خبر را به او بدهد. با یاد او زندگی کنید.
«روزهای پیامبری» در مورد این پشت درب رفتنها و رساندن پیام شهادت فرزندان این مرز و بوم به مادران، فرزندان و همسرانشان است.
«روزهای پیامبری» در مورد زندگی یک پیامرسان است؛ اما نه یک پیامرسان معمولی. بَل پیامرسانی که کد مطلب: 6258 - تاریخ انتشار: 23:03 - 1403/05/15 12 - مجاهدت بینظیر حضرت زینب سلاماللهعلیها حضرت آیتالله خامنهای: «زینب (سلام الله علیها)، هم در حرکت به سمت کربلا، همراه امام حسین؛ هم در حادثهی روز عاشورا، آن سختیها و آن محنتها؛ هم در حادثهی بعد از شهادت حسینبنعلی (علیهالسّلام)، بیسرپناهی این مجموعهی به جا ماندهی کودک و زن، به عنوان یک ولىّ الهی آنچنان درخشید که نظیر او را نمیشود پیدا کرد؛ در طول تاریخ نمیشود نظیری برای این پیدا کرد. بعد هم در حوادث پیدرپی، در دوران اسارت زینب، در کوفه، در شام، تا این روزها که روز پایان آن حوادث است و شروع یک سرآغاز دیگری است برای حرکت اسلامی و پیشرفت تفکر اسلامی و پیش بردن جامعهی اسلامی. برای خاطر همین مجاهدت بزرگ، زینب کبری (سلام الله علیها) در نزد خداوند متعال یک مقامی یافته است که برای ما قابل توصیف نیست.» ۱۳۸۸/۱۱/۱۹ رهبر انقلاب که در این صوت میشنوید:
حادثهى عاشوراى حسینى را هم ستمگران و ظالمان میخواستند نگذارند باقى بماند، زینب کبرا (سلاماللهعلیها) نگذاشت. دو حرکت عمّهى ما - زینب کبرا (علیهاالسّلام) - انجام داد: یک حرکت، حرکت اسارت بود به کوفه و شام و آن روشنگرىها و کد مطلب: 6140 - تاریخ انتشار: 15:02 - 1403/04/28 نشانهای برای رسیدن به خدا 13 - خال سیاه عربی جملات کتاب، کوتاه است و آهنگین و موزون؛ انگار که مثلا نشستهای پای یک شعر بلند اما با عطر گرم و شیرین سفرنامه! سفرنامهای که با نقب زدن به شهر مادری نویسنده یعنی «بم»، روزهایی از گذشتهی خانوادگیای را که نشانههایی از موضوع خدا و حج و کعبه و قربانی و سوغاتیها دارد برایمان مرور میکند؛ تا اشتیاق به خدا و طوافِ دور کعبه، یا همان به قول آقای نویسنده، «خال سیاه عربی»، در درون ما شعله بکشد. که مانندشان در تلخ و شیرین روزهای زندگی ما هم بوده و حالا شاید نیست؛ آدمهایی مثل «بیبی» و نوستالژیهایی مثل «گردنبند کعبه» که از حج میآوردهاند:
«بیبی یک گردنبند خاص داشت؛ یک زنجیر مسوار که ترکیب رنگ طلا و مس بود که امروزیها به آن کد مطلب: 6023 - تاریخ انتشار: 13:33 - 1403/04/10 معرفی کتاب پابهپای باران 14 - بوی باروت به مشام نمیرسد این دو نوشته، گویا، پرسوز، دردمندانه و هنرمندانه است. دست این عزیزان درد نکند که درد دل غریبانهی یک شهر، بلکه یک ملت را چنین پرمهر و دلسوز، روایت می کنند - تاریخ ما بعدها نه فقط خرمشهر و جوانها و پدر و مادرهای مقاوم آن را، که این دلها و وجدان های بیدار و حق جو و حق گو را نیز، ستایش خواهد کرد که نگذاشتند قصهی جهادی به آن عظمت در لا بلای یاوه گوئیها و هرزه درائیهای زمانه گم شود. درود بر بهبودیها و سرهنگیها ..
پا به پای باران اثر هدایتالله بهبودی و مرتضی سرهنگی گزارشی از سفر این دو نویسنده به مناطق جنگی در سالهای ۶۷ و ۶۸ است که به توصیف حالوهوای روزهای بعد از جنگ پرداختهاند. دارند. حرفهایی پرسوز از روزهای دفاع، از روزهای اشغال، از روزهای غارت و... .
در این حالوهوای غریب، هدایتالله بهبودی و مرتضی سرهنگی به خوزستان سفر میکنند تا در واپسین روزهای اسفندماه، از حالوهوای مناطق و شهرهای جنگزده گزارشی تهیه کنند؛ گزارشی که بیش کد مطلب: 5960 - تاریخ انتشار: 20:49 - 1403/03/30 15 - شورای نگهبان مستقل است و فراجناحی عمل میکند «جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.» این دستور در پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت رئیس جمهور ایران و همراهان گرامی ایشان آمده بود.
در این فاصله پنجاهروزه نهادهای مسئول در نظام جمهوری اسلامی سازوکار لازم برای برپایی یک انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری را تدارک میبینند و روز یکشنبه بیست خرداد اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان به طور رسمی اعلام شد. دوره چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری، از بین افرادی که برای ثبتنام به وزارت کشور مراجعه کرده بودند، در حدود هشتاد نفر از داوطلبان شرایط اولیه را برای ثبتنام جهت نامزدی ریاست جمهوری دارا بودهاند. چه فرایندی طی شد تا شورای نگهبان صلاحیتهای داوطلبان نامزدی کد مطلب: 5915 - تاریخ انتشار: 16:25 - 1403/03/23 «وحدت کلمه» میراث حیاتی امام 16 - وصیت کلیدی خمینی کبیر از ابتدای انقلاب تا آخرین روزها مواضع و پیامهای امام در روزهای پس از پیروزی انقلاب که قطعاً میتوان آن را خاصترین و حساسترین روزهای انقلاب اسلامی دانست، به ندرت میتوان سخنرانی یا پیامی را دید که در آن به طور پررنگ بر نقش کلیدی وحدت و هشدار درباره خطر مهلک تفرقه تأکید نشده باشد.
سه کد مطلب: 5835 - تاریخ انتشار: 17:25 - 1403/03/12 طرحی از یک زندگی رضوی 17 - درباره رمان «پنچشنبه فیروزهای» پنجشنبه فیروزهای رمان مسئلهمندی است و آنچه در بین سطور آن نمایان میشود این است که نویسنده برای روایت یک سبک زندگی دینی در دل زندگی محاصره شده با مظاهر مدرنیته، انگیزه و دغدغه داشته است. فیروزهای یک رمان دینی است و از تلاش برای نشان دادن جنبههای دینی خود طفره نمیرود. قصه این رمان از یک سفر مشهد دانشجویی آغاز میشود؛ سفری که ماجراهایی عاشقانه را در دل خود نهان کرده و آرامآرام با پیشرفت قصه نمایان میکند. آدمهای «پنجشنبه کد مطلب: 5750 - تاریخ انتشار: 13:10 - 1403/03/01 18 - دعا گردآورنده این اثر در اوایل دهه 60 طی علاقهمندی به تحقیق درباره دعا در مباحث نمازجمعه که از سوی خطیب جمعه آن روزها ـ حضرت آیتالله العظمی خامنهای ـ ایراد میشد نکات بکر و کلیدی را مییابد که انگیزهای میشود برای گردآوری و تدوین اثر حاضر. که از سوی خطیب جمعه آن روزها ـ حضرت آیتالله العظمی خامنهای ـ ایراد میشد نکات بکر و کلیدی را مییابد که انگیزهای میشود برای گردآوری و تدوین اثر حاضر.
علیرضا برازش در قسمتی از مقدمه اشاره میکنـد که سـه فـایده، سـه دستاورد، سه جهت و سه نکته دربارة دعا کد مطلب: 5717 - تاریخ انتشار: 15:38 - 1403/02/28 اولین موشک ایرانی چطور ساخته شد؟ 19 - ماجرای ساخت اولین موشک ایرانی را در این کتاب بخوانید کتاب، پر از جزئیاتی قوی و مستند از این دو سالِ پر از تلاشِ آقا حسن است؛ از روزهایی که به سوریه و لیبی رفت تا با دانش موشکی برگردد. از روزهایی که برای جنگ با دنیا در تقلا بود. او، یک نفر بود اما از تنهایی راه، وحشت نمیکرد. انگار که قدرتش را و ایمانش را از منبعی ورای تمام منابع امید در دنیا میگرفت. دستهجمعی و جهادی در روزهای ناامیدی و بحران.
ماجرای کتاب در روزهای اوج جنگ است؛ از مرداد سال ۶۳ تا دی ماه سال ۶۵. مقطعی که در آن کشته میشدیم بیآنکه دفاع درخوری از خودمان و خاکمان داشته باشیم چون موشکی نداشتیم. نداشتن دانش موشکی به نقطه ضعف ما تبدیل شده بود اما کد مطلب: 5709 - تاریخ انتشار: 22:34 - 1403/02/27 20 - یک داستان متفاوت از زندگی یک معلم شهید با شروع جنگ تحمیلی، فضای مدارس هم برای معلمان تغییر کرد و هم برای دانشآموزان. مثل روزهای منتهی به انقلاب شکوهمند که هم معلمان و هم دانشآموزان نقش بهسزایی در رقمخوردن این اتفاقات بزرگ داشتند. حالا وقت انجام یک تکلیف بزرگ دیگر بود هم برای دانشآموزان. مثل روزهای منتهی به انقلاب شکوهمند که هم معلمان و هم دانشآموزان نقشِ بهسزایی در رقمخوردن این اتفاقات بزرگ داشتند. حالا وقت انجام یک تکلیف بزرگ دیگر بود.
وقتی آتش جنگ شعلهور شد، معلمان نیز مثل بسیاری از اقشار مختلف جامعه احساس کد مطلب: 5684 - تاریخ انتشار: 18:19 - 1403/02/23 |