Warning: Undefined variable $submit in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 226
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 228
تعداد نتایج: ۶۶ | عبارت جستجو: حکومت |
1 - قطع شریان حیات باند جنایتکار حضرت آیتالله خامنهای: «قدم اوّل و اوّلین کار در اتّحاد دنیای اسلام بر ضدّ این باند جنایتکار و باند تروری که بر فلسطین حکومت میکنند و قصف کردند سرزمین فلسطین را، این است که کشورهای اسلامی ارتباطات اقتصادیشان را بکلّی با این باند جنایتکار قطع کنند؛ این دیگر کمترین کاری است که میتوانند انجام بدهند؛ باید این کار انجام بگیرد.» ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ کد مطلب: 6559 - تاریخ انتشار: 16:39 - 1403/07/04 2 - نماهنگ | حکومت ده ساله پیغمبر(ص)؛ الگوی نظام اسلامی کد مطلب: 6419 - تاریخ انتشار: 17:57 - 1403/06/12 3 - حکومت ده ساله پیغمبر(ص)؛ الگوی نظام اسلامی آیتالله خامنهای: «مسلمانهایى که امروز پیرو پیغمبرند و به یاد پیغمبر به هیجان مىآیند و عاشق رسول خدا هستند و احکام او و شرایع او را میخواهند عمل بکنند، باید به این نکته توجّه کنند که تبعیّت از پیغمبر به صورت درست و کامل، در آن صورتى تحقّق پیدا خواهد کرد که کد مطلب: 6415 - تاریخ انتشار: 17:32 - 1403/06/12 چرا عید غدیر، عید تعیین تکلیف امت اسلام است؟ 4 - راه درست حرکت امّت اسلامی رهبر انقلاب در دیدار مردمی روز عید غدیر درباره اهمیت این روز به استناد آیات قرآن فرمودند: «روز اعلام جانشینی امیرالمؤمنین روزی است که کفار مأیوس شدند... کفار ناامید شدند از قلع و قمع اسلام بخاطر تداوم حاکمیت سیاسی اسلام است.» اهمّیّت مسئلهی حکومت و سیاست و ولایت امر امّت اسلامی از نظر اسلام است.» ۱۳۸۷/۰۹/۲۷
پس «ماجرای تعیین غدیر ماجرای تعیین ضابطه است، تعیین قاعده است. یک قاعدهای در اسلام درست شد؛ پیغمبر اکرم در ماههای آخر عمر، این قاعده را وضع کرد؛ آن قاعده چیست؟ کد مطلب: 6000 - تاریخ انتشار: 13:49 - 1403/04/07 تصویر تازهمنتشرشدهای از حضرت آیتالله خامنهای به مناسبت عید سعید غدیر 5 - غدیر؛ عید تعیین تکلیف امّت حضرت آیتالله خامنهای: «غدیر در آثار اسلامی ما به «عیداللهالاکبر»، «یوم العهد المعهود» و «یوم المیثاق المأخوذ» تعبیر شده است. این تعبیرات که نشان دهنده تأکید و اهتمامی خاص به این روز شریف است، خصوصیتش در مسأله ولایت است... تکلیف امت اسلامی در زمینهی هدایت و حکومت، در حادثه غدیر معیّن شده است.» ۱۳۷۸/۰۱/۱۶ کد مطلب: 5991 - تاریخ انتشار: 22:59 - 1403/04/05 6 - نقش حکومت در ایمان مردم چیست؟+فیلم حجتالاسلام احمد رهدار گفت: شهید بهشتی معتقد بود هر گونه آزادی، اگر موجب فساد در محیط میشود باید از بین برود. خبرگزاری فارس، نقش حکومت در ایمانِ مردم از منظر شهید بهشتی این گونه تبیین میشود که حکومتها با بهکار بستن قدرت در فراهم کردن زمینههای آزادیِ ایمان مردم ایفای نقش میکنند.
حجتالاسلام احمد رهدار، پژوهشگر مطالعات سیاسی و اسلامی در گفتاری که به تازگی کد مطلب: 5103 - تاریخ انتشار: 11:12 - 1402/04/18 7 - گرجیان: انقلاب اسلامی برگرفته از فلسفه ملاصدرا است مدرس دانشگاه بیان کرد: حکومتی که امام خمینی به پا کرد، براساس فقه حداقلیاش نبود. ظرفیت ملاصدرا بود که امام را تشجیع کرد برای اینکه حاکمیت دینی راه بیندازد. ملاصدرا نشست و انقلاب کرد. حکومتی که امام خمینی به پا کرد، براساس فقه حداقلیاش نبود. ظرفیت ملاصدرا بود که امام را تشجیع کرد برای اینکه حاکمیت دینی راه بیندازد.
در ادامه فیلم اظهارات او را میبینید.
پایان کد مطلب: 4997 - تاریخ انتشار: 10:19 - 1402/03/20 8 - پناهیان: برخی به اندازه دستور یک پزشک هم حکم خدا را عقلانی نمیدانند! حجتالاسلام پناهیان گفت: کسی که بیتفکر برای خودش و دیگران و حکومت، تکلیف تعیین میکند ماهیتاً با خوارج فرقی ندارد. حتی اگر امام زمان(ع) هم بیاید و تکلیف ما را مشخص کند، برخی از اهل علم که اهل عقل نیستند، مقابل حضرت میایستند. که بیتفکر برای خودش و حکومت، تکلیف تعیین میکند ماهیتاً با خوارج فرقی ندارد/ با علمبازی بدون عقل میشود جلوی امامزمان(ع) هم ایستاد!
ببینید امیرالمؤمنین(ع) با چه صحنههایی مواجه بود. همین امروز، اگر کسی بیتفکر سراغ قرآن برود، بیتفکر برای خودش و کد مطلب: 4730 - تاریخ انتشار: 16:04 - 1402/01/19 9 - حاکمیت تا چه حد میتواند مجرمان را مورد عفو و بخشش قرار دهد؟ وقتی صحبت به بخشش حکومت میرسد این سوال نیز باید پاسخ داده شود که مرز بخشش و عفو حکومتی چه اندازه است و حاکم اسلامی تا چه اندازه میتواند مردم را مورد لطف و رحمت خویش قرار دهد؟ فارس، وقتی صحبت به بخشش حکومت میرسد این سوال نیز باید پاسخ داده شود که مرز بخشش و عفو حکومتی چه اندازه است و حاکم اسلامی تا چه اندازه باید مردم را مورد لطف و رحمت خویش قرار دهد؟ امام علی برای این بخشش یک ملاک ذکر کردهاند و آن توقع بخشیده شدن خود انسان از طرف خداوند کد مطلب: 4686 - تاریخ انتشار: 11:49 - 1402/01/17 10 - جواد منصوری: پهلویها چون پشتوانه مردمی نداشتند به کودتا و آشوب متوسل میشدند اولین فرمانده سپاه گفت: حکومتهایی که فاقد پایگاه مردمی در اجتماع هستند، راهی جز اعمال ضرب و زور برای گرفتن قدرت یا حفظ آن ندارند. پهلویها را هم باید از این دسته دانست که از ابتدای تاریخ تا الآن وجود داشته است. مردمش چون جبّاران باستانی حکومت کرد. اما باید کودتا را در بین پهلویها یک سنت دانست؛ چرا که محمدرضا هم بعدها از همین کودتا بهره برد و امروزه شازده خودخوانده پهلوی سودای بازگشت به حکومت به مدد کودتا و آشوب دارد. در این راستا با جواد منصوری پژوهشگر حوزه انقلاب و اولین کد مطلب: 4453 - تاریخ انتشار: 16:51 - 1401/12/03 11 - پای درس آقا| کودتای رضاخان، مبدأ دوباره استبداد در ایران بود رهبری میفرمایند: حکومت رضاشاه از سلطنتش که شروع نشد، از کودتای ۱۲۹۹ شروع شد، اصلاً استبداد از آن وقت شروع شد. پس مبدأ استبداد دوم را سال ۱۲۹۹ بگذارید. کودتای رضاخان و سرکار آمدن حکومت استبدادی پهلوی است. در ادامه سخنان رهبری معظم در این باره را میخوانیم.
حکومت رضاشاه از سلطنتش که شروع نشد، از کودتای ۱۲۹۹ شروع شد، اصلاً استبداد از آن وقت شروع شد. پس مبدأ استبداد دوم را سال ۱۲۹۹ بگذارید. این حرکت انگلیسی که فعال کد مطلب: 4432 - تاریخ انتشار: 11:07 - 1401/12/02 12 - پای درس آقا| پهلویها همانهایی بودند که با وابستگی کشور را به خفت کشاندند رهبری فرمودند: حکومت ایران در زمان رژیم طاغوت منحوس، رژیم ذلیل، رژیم فاسد که تا گردن در لجنزار وابستگی گیر کرده بود. انقلاب اسلامی، پیکر این ملت را ازاله کرد و آنها رفتند. انقلاب اسلامی، حکومتی را بر سرِ کار آورد که مستقل است. آسانترینش است. یعنی حکومتی به وجود آید که به قدرتها، وابسته نباشد. انقلاب اسلامی، چنین است. حکومت ایران در زمان رژیم طاغوت منحوس، رژیم ذلیل، رژیم فاسد که تا گردن در لجنزار وابستگی گیر کرده بود، اصلاً وابسته زاییده شده بود.
محمدّرضا که پدرش وابستگی داشت، از کد مطلب: 4285 - تاریخ انتشار: 09:37 - 1401/11/01 13 - نکتهای کوچک در تاریخ ایلخانان
ایلخانان، نام سلسلهای مغول است که از سال ۶۵۴ تا ۷۳۶ ه.ق معادل ۱۲۵۶ تا ۱۳۳۵ میلادی به مدت ۷۹ سال در ایران حکومت میکردند و فرزندان چنگیز خان بودند. اشپولر در کتاب «تاریخ مغول در ایران» (ترجمه فارسی: ۸۳) نوشتهاست که احمد تکودار (تگودار)، هیئتی برای صلح و اتحاد با سلاطین مملوک مصر به دربار قلائون (قلاوون) فرستاد ولی ایشان را به سردی پذیرفتند و تا مرگ ایلخان به ایشان اجازه ندادند از مصر مراجعت کد مطلب: 2124 - تاریخ انتشار: 10:35 - 1401/09/30 14 - «داعش» که میخواست تا اسپانیا برود، چطور ور افتاد؟ داعش که سال ۱۳۹۳ بر بخشی از عراق و سوریه حکومت میکرد و پول و نیروی نظامی و همهجور امکاناتی داشت و یک نقشه هم داشت که از آن طرف تا اسپانیا و رُم برود و از این طرف تا خراسان بزرگ بیاید، چه شد که ورافتاد؟ یک بدشانسی بزرگ آورد! از زرادخانههای حکومت صدام حسین در نقاط مختلف کشور به دست آمده بود و شامل تفنگهای کلاشنیکف، مسلسل پیکا و راکتاندازهای آرپیجی میشد... داعش تعداد زیادی خودرو زرهپوش هاموی آمریکایی را هم از ارتش عراق به غنیمت گرفت. به گفته نخستوزیر سابق عراق، کد مطلب: 4099 - تاریخ انتشار: 16:12 - 1401/09/20 15 - چگونه مثل مالک اشتر هم مدافع نظام باشیم هم منتقد ضعفها؟ مالک اشتر، نمونه خوبی است تا نشان دهد چگونه میتوان هم دلسوز حکومت علوی بود و آن را به نقد کشید، هم فدایی و جانبرکف او. موجود هم بود و برای حفظ حکومت حضرت امیر این کارها را میکرد . مثلاً میدید که مردم کوفه دارند اجبار میکنند که جریر بن عبدالله بجلی، از سوی حضرت امیر برای مذاکره با معاویه برود. مالک این جا اعتراض میکرد البته نه مثل خارج نظم را برهم میزند و تحمیل میکند؛ کد مطلب: 3993 - تاریخ انتشار: 18:26 - 1401/09/10 16 - تعریف شهید بهشتی از جمهوری اسلامی چه بود؟/ دو رکن اساسی برای اقامه نظام اسلامی شهید بهشتی گفته بود: جمهوری اسلامی، حکومتی است که با پذیرش و انتخاب آزادانه اکثریت ملت به قدرت میرسد. ملت بیدار باشید، باید حکومتی را انتخاب کنید که در آن حکومت عامل زور و عامل تهدید مورد بهرهبرداری احدی قرار نگیرد، ایران با ارائه مدل جدید حکومتی معادلات را عوض کرد. میشل فوکو، فیلسوف فرانسوی و از نظریهپردازان پستمدرنیسم اگرچه ملحد بود و اعتقادی به خدا نداشت اما انقلاب اسلامی و معنویت آن را تنها راهبرد مبارزه با گفتمان قدرت لیبرال دموکراسی ارزیابی میکرد.
میشل کد مطلب: 3906 - تاریخ انتشار: 21:22 - 1401/09/03 رئیس پژوهشکده نظامهای اسلامی تبیین کرد: 17 - سلبریتیها چه سهمی از غیرت ملّی دارند؟ / شاخصههای «غیرت دینی» و «غیرت ملی» حجت الاسلام والمسلمین ایزدهی گفت: آن چیزی که تحت عنوان "غیرت" تلقی می شود، جنبه جانبدارانه ای از یک فرد نسبت به آن چیزی است که به او متعلق است؛ چه به شخص او؛ چه به اهل و عیالش؛ چه به خانواده اش؛ چه به شهر و جامعه اش و چه به حکومتش. به شهر و جامعه اش و چه به حکومتش.
طبعا هرچه انسان غیرتمندتر و دایره اش وسیع تر باشد، منطقه ای که تحت غیرت او قرار می گیرد نیز وسیع تر می شود.
نکته مهم در حوزه غیرت این است که عکس العمل و محافظت نسبت به کسانی که مرتبط و منتسب به او هستند، انجام شود؛ حال این عکس العمل می خواهد کد مطلب: 3815 - تاریخ انتشار: 19:24 - 1401/08/24 18 - روشهای اعتمادسازی در نظام حکومتی حضرت محمد (ص)
در رفتارهای بزرگوارانه پیامبر عظیم القدر اسلام (ص) منت نگذاشتن نمودی خاص دارد. او به امر الهی که فرمود: «و لاتمنن تستکثر»: و منت مگذار و فزونی مطلب: بدون منت بیشترین خدمات را به مردم ارایه داد و خداوند نیز برایش اجر و پاداش بدون منت قرار داد (مدثر: ٦) و به او فرمود: «و ان لک لاجرا غیر ممنون...»: و برای تو پاداشی عظیم و همیشگی است... (قلم: ٣). حوزه | اعتمادسازی در حکومت به معنای وثوق و اطمینان بین مردم و حکومت است که از ارکان و پایه های هر حکومتی می باشد. بی تردید رسول گرامی اسلام (ص) در سیرة حکومتی خویش، شیوه ها و روشهای مختلفی را برای اعتمادسازی در پیش گرفت و از مراتب بالای اعتماد در بین مردم برخوردار بود. بر کد مطلب: 3544 - تاریخ انتشار: 22:11 - 1401/07/21 19 - تفاوت واقعیت آشوبها و آنچه در رسانههای معاند میبینیم/ منطق که نباشد کشتهسازی تنها راه حل است حجتالاسلام کاظمزاده گفت: در کف میدان تعداد افرادی که جمع میشوند شاید نهایتاً سه رقمی باشد، اما وقتی به رسانهها توجه میکنیم، تهران فتح شده و نظام چندباری است که سقوط کرده و ضد انقلاب درحال حکومت است! انقلاب شدند و دارند کارهای حکومت خود را انجام میدهند.
کاپیتولاسیون رسانهای
وی افزود: مسأله بعدی این است که توجه به این اغتشاشات شاید در مواقعی بسیار کمرنگ شده باشد. علت هم آن است برای مسئولی که فتنه ۷۸ و ۸۸ را دیده است، واقعاً اتفاقات اخیر چیزی نیست. نخبه و خواص کد مطلب: 3530 - تاریخ انتشار: 22:18 - 1401/07/20 20 - تفاوت شعار «آزادی» در انقلاب ۵۷ و آشوبهای اخیر در چیست؟ پژوهشگر حوزه تاریخ گفت: اتفاقات اخیر را نمیتوان آزادیطلبانه دانست؛ چرا که وقتی فریاد «رضا شاه روحت شاد» را میشنویم به این معناست که شخصی را میپذیریم که نماد استبداد ملی در ایران است؛ شخصیتی که با استبداد و کودتا به حکومت رسید. زور و کودتا بالای حکومت نشسته. طبیعی است که در چنین فضایی این اتفاقات را نمیتوان آزادیطلبانه دانست و آن کسی که فریاد رضا شاه روحت شاد سر میدهد آزادیطلب نیست.
استبدادی که الآن دارد خود را نمایان میکند
این محقق حوزه تاریخ گفت: اگر به نظراتی که در کد مطلب: 3482 - تاریخ انتشار: 10:42 - 1401/07/18 |