Warning: Undefined variable $submit in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 226
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 228
تعداد نتایج: ۶۲ | عبارت جستجو: تربیت |
سرلشکر حسین سلامی/ 1 - تربیت فرماندهان با اندیشه های بلند و خلاقیت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضروری است به گزارش سپاه نیوز فرمانده کل سپاه پاسداران در مراسم افتتاحیه هفدهمین دوره شهید خرازی دانشکده و پژوهشکده فرماندهی و مدیریت ولایت سپاه بر اهمیت تربیت فرماندهان با اندیشه های بلند و خلاقیت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد و نقش اساتید و دانشجویان در این فرایند را برجسته برشمرد. به گزارش سپاه نیوز سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم افتتاحیه هفدهمین دوره شهید خرازی (دافوس) دانشکده و پژوهشکده فرماندهی و مدیریت ولایت سپاه به اهمیت فرماندهی و نقش آن در موفقیتهای نظامی و اجتماعی اشاره و تأکید کرد: فرماندهان باید کد مطلب: 6651 - تاریخ انتشار: 12:17 - 1403/08/29 فتگویی تفصیلی با دکتر فضلالله باقرزاده، عضو هیات علمی دانشکده تربیتبدنی دانشگاه تهران و نایب رئیس سابق کمیته ملی المپیک و فدراسیون شمشیربازی 2 - ورزش قوی، مدیر قوی میخواهد جمعی از مدالآوران، ورزشکاران، مربیان و دستاندرکاران کاروان ورزشی ایران بعد از حضور در رقابتهای المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس سهشنبه ۲۷ شهریور با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند. رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار ضمن تبریک و تشکر از اعضای کاروان ورزشی ایران بهدلیل شاد کردن دل مردم به تشریح بعضی موارد از جمله ارتباط ورزش قهرمانی با هویت ملّی و وظایف مدیریت ورزش کشور در جهت حمایت از ورزشکاران برای اعتلای کمی و کیفی این موفقیتها پرداختند. عنوان اولین سوال؛ رهبر انقلاب در دیدار اخیر گفتند که ورزش را باید جدی گرفت چرا که دارای تأثیر اجتماعی، روانی و دیپلماسی است و یک عمل مهم و اساسی در دیپلماسی عمومی به شمار میرود و مجموعاً کشور را بالا میبرد. در دنیا هم میبینیم که امروز ورزش در عصر حاضر دیگر فقط یک تفنن کد مطلب: 6558 - تاریخ انتشار: 16:34 - 1403/07/04 گفتوگو با دکتر محسن ایمانی نایینی استادیار گروه علوم تربیتی دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس 3 - مراقب جا به جایی فرهنگی باشیم مسئله نوشتافزار و جایگاه آن در فرهنگسازی و هویتسازی دانشآموزان به قدری است که رهبر معظّم انقلاب از آن به عنوان یک کالای حیاتی یاد می کنند. همچنین ایشان در جای دیگری با اشاره به ضرورت تولید نوشتافزار در داخل بر بار فرهنگی نوشتافزارهای وارداتی در جامعه تاکید می کنند:«کسانی در داخل کشور هستند که یک حرکت اقتصادی را شروع میکنند؛ باید به اینها کمک بشود. حالا اینکه گفتم مال این روزها است، همین مسئلهی نوشتافزار است؛ چند جوان باهمّت پیدا شدهاند و نوشتافزار داخلی دارند تولید میکنند؛ نوشتافزار یک رقم مهمّی است؛ شما ببینید مصرف نوشتافزار -مداد و کاغذ و دفتر و بقیّهی وسایل- چه حجم عظیمی دارد که ما در بسیاری از اینها داریم از واردات استفاده میکنیم که هم بارِ فرهنگی دارد، هم بارِ اقتصادی دارد.» ۱۳۹۷/۰۶/۰۷ اقتصادی، ابعاد فرهنگی و تربیتی هم دارد. نوشتافزار در حوزه تعلیم و تربیت چه اثری میتواند روی روح و روان دانشآموز داشته باشد و تولید داخلی یا خارجیاش چه تبعاتی در حوزه آموزشی دارد؟
دفتر، خودکار، مداد، پاککن و... که به دانشآموز میدهیم هریک کد مطلب: 6460 - تاریخ انتشار: 20:02 - 1403/06/19 4 - مخالفت با محورهای تربیت و تعلیم قرآنی، خدعه دشمنان اما با آنچه که محور تربیت و تعلیم قرآنی است، با او مخالفت میکند، که مثالش همین مثال وحدت کد مطلب: 6374 - تاریخ انتشار: 22:15 - 1403/06/04 6 - ادبیات داستانی جنگ در ایران، خلاف دنیای غرب، ما از داستان شروع کرده و به رمان رسیدهایم؛ بنابراین، رمان سابقه چندانی در ادبیات ایران ندارد. با این حال، در طول عمر کوتاه آن، آثار شاخص و قابل توجهی منتشر شده است. پس از انقلاب رماننویسی و داستان کوتاه نیز شتاب بیشتری به خود گرفت. با پیروزی انقلاب اسلامی، ادبیات با موضوعی روبهرو شد که نمیتوانست در برابر آن سکوت کند. انقلاب مسائل عمیق و فراگیری را در خود داشت؛ بنابراین لازم بود که نویسندگان خاص خود را تربیت کند و از رهگذر این حوادث اجتماعی، رمانهای خوبی منتشر شد؛ تا جایی که دهه ۱۳۷۰ تا اواسط دهه ۱۳۸۰ درخشانترین دوره رمان و داستاننویسی در ایران پس از انقلاب بوده است؛ دورهای که تلاشهای دهه ۱۳۶۰ در آن به بار نشست. که نویسندگان خاص خود را تربیت کند و از رهگذر این حوادث اجتماعی، رمانهای خوبی منتشر شد؛ تا جایی که دهه ۱۳۷۰ تا اواسط دهه ۱۳۸۰ درخشانترین دوره رمان و داستاننویسی در ایران پس از انقلاب بوده است؛ دورهای که تلاشهای دهه ۱۳۶۰ در آن به بار نشست.
با این حال، کد مطلب: 5538 - تاریخ انتشار: 06:58 - 1402/11/21 7 - ادب به معنی عیب بر خود نهادن از معانی ادب، عیب بر خود نهادن و خودداری از انداختن تقصیر به گردن دیگران است. شمس تبریزی مخصوصا به ادب در این معنی تأکید دارد:
مرد آن است که عیب بر خود نهد و از سلیمان بیاموزد
مالی لا ادری الهدهد؟ بر حیوانی عیب ننهاد، عیب بر خود نهاد. (مقالات شمس ص ۲۱۱)
اشاره شمس به قصه کد مطلب: 5362 - تاریخ انتشار: 07:15 - 1402/08/03 8 - تربیت دینی فرزندان رسیدگی به امور تربیتی کودک و حفظ او از مفاسد عقیدتی و اخلاقی و از کارهایی که برای او یا دیگران مفسده یا ضرر قابل توجه دارد، شرعاً وظیفه ولیّ کودک است و مادر نیز اگر حضانت کودک را به عهده بگیرد در این مورد مسئولیت شرعی دارد. در صورتی که پدر یا مادر در انجام وظایف شرعی خود نسبت به تربیت کودک کوتاهی کنند گناهکارند. کد مطلب: 5318 - تاریخ انتشار: 08:20 - 1402/07/19 9 - استعداد بی تربیت دریغ است رسد، همان خسیس. استعداد بی تربیت دریغ است و تربیت نامستعد ضایع. خاکستر نسبی عالی دارد که آتش جوهر علویست ولیکن چون به نفس خود هنری ندارد، با خاک برابر است و قیمت شکر نه از نی است که آن خود خاصیت وی است.
چو کنعان را طبیعت بی هنر بود
پیمبرزادگی قدرش نیفزود
هنر بنمای اگر کد مطلب: 5307 - تاریخ انتشار: 08:38 - 1402/07/15 یادداشت؛ 10 - خواص جامعه شخصیت هایی مثل حمزه تربیت کنند رهبر معظم انقلاب اسلامی ضمن سفارش به مشخص کردن عناصر تشکیلدهنده شخصیت حضرت حمزه (ع)، تربیت اشخاصی همچون حمزه و چنین شخصیت هایی را موجب نجات جامعه در مواقع حساس دانست. العالی) برای شناخت و تربیت شخصیت هایی همچون حضرت حمزه برای تداوم و استمرار نظام اسلامی در جهان.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار می فرماید: جناب حمزه (ع) واقعاً یکی از اصحاب غریب رسول الله (ص) است، آن هم با آن نقشی که ایشان داشته است. در هنگام ایمان آوردنش، آن کد مطلب: 4858 - تاریخ انتشار: 10:21 - 1402/02/18 یادداشت؛ 11 - خواص جامعه شخصیت هایی مثل حمزه تربیت کنند رهبر معظم انقلاب اسلامی ضمن سفارش به مشخص کردن عناصر تشکیلدهنده شخصیت حضرت حمزه (ع)، تربیت اشخاصی همچون حمزه و چنین شخصیت هایی را موجب نجات جامعه در مواقع حساس دانست. العالی) برای شناخت و تربیت شخصیت هایی همچون حضرت حمزه برای تداوم و استمرار نظام اسلامی در جهان.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار می فرماید: جناب حمزه (ع) واقعاً یکی از اصحاب غریب رسول الله (ص) است، آن هم با آن نقشی که ایشان داشته است. در هنگام ایمان آوردنش، آن کد مطلب: 4855 - تاریخ انتشار: 10:12 - 1402/02/18 12 - کتاب «تربیت در افق عاملیت انسان» منتشر شد کتاب «تربیت در افق عاملیت انسان» در ۴۲۶ صفحه چاپ شده و از طریق انتشارات رشد به بازار عرضه شده است. استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه تهران و نظریه پرداز علوم انسانی اسلامی در آن مبانی نظری عاملیت انسان را به شکلی جامع تبیین کرد، کتاب اخیر را میتوان نخستین و شاید مهمترین دلالت و کاربرد نظریه عاملیت انسان در یک حوزه تخصصی به شمار آورد.
فهرست اجمالی مطالب کتاب کد مطلب: 4728 - تاریخ انتشار: 15:58 - 1402/01/19 13 - حجتالاسلام انصاریان: حضرت عباس (ع) تا روز عاشورا یک لحظه از ولایت خدا، پیامبر و ولی جدا نشد+فیلم حجتالاسلام حسین انصاریان با بیان اینکه حضرت عباس (ع) در ۳ حوزه ولایت الله، ولایت النبی و ولایت الولی تربیت شد گفت: حضرت عباس (ع) از وقتی که در خانه امیرالمومنین (ع) راه افتاد، یک لحظه تا روز عاشورا از این ولایتها جدا نشد. ولایت النبی و ولایت الولی تربیت شد.
وی با اشاره به اینکه حضرت عباس (ع) از وقتی که در خانه امیرالمومنین (ع) راه افتاد، یک لحظه تا روز عاشورا جدای از ولایت الله، ولایتالرسول و ولایتالولی جدا نشد، گفت: در زیارتنامه ایشان داریم: «اَلسّلامُ عَلیک أیهَا کد مطلب: 4481 - تاریخ انتشار: 21:25 - 1401/12/06 14 - حجتالاسلام انصاریان: حضرت عباس (ع) تا روز عاشورا یک لحظه از ولایت خدا، پیامبر و ولی جدا نشد+فیلم حجتالاسلام حسین انصاریان با بیان اینکه حضرت عباس (ع) در ۳ حوزه ولایت الله، ولایت النبی و ولایت الولی تربیت شد گفت: حضرت عباس (ع) از وقتی که در خانه امیرالمومنین (ع) راه افتاد، یک لحظه تا روز عاشورا از این ولایتها جدا نشد. ولایت النبی و ولایت الولی تربیت شد.
وی با اشاره به اینکه حضرت عباس (ع) از وقتی که در خانه امیرالمومنین (ع) راه افتاد، یک لحظه تا روز عاشورا جدای از ولایت الله، ولایتالرسول و ولایتالولی جدا نشد، گفت: در زیارتنامه ایشان داریم: «اَلسّلامُ عَلیک أیهَا کد مطلب: 4480 - تاریخ انتشار: 21:20 - 1401/12/06 15 - صفارهرندی: حزب جمهوری اسلامی افراد را در مسیر رشد قرار میداد/ 40 سال پیش از الان جلوتر بودیم صفارهرندی گفت: چهلسال پیشمان از الآن جلوتر بودیم چرا که آن موقع حزب جمهوری اسلامی وجود داشت تا افراد در آن حاضر شوند و در مسیر رشد و تربیت قرار بگیرند. حداقلیترین رابطه تربیت را دارد و این نوجوان خود در فضای مجازی متأثر از هزاران معلم است. در طی حوادث اخیر، بسیاری گفتند که ما اصلاً حرف این نوجوانان را نمیفهمیم اینان هم متوجه کلام ما نیستند! ما هیچگاه در چنین موقعیتی قرار نداشتیم که در حین تعامل میان فردی کد مطلب: 4236 - تاریخ انتشار: 11:09 - 1401/10/21 16 - فراخوان همایش تحول در تعلیم و تربیت با محوریت اندیشههای رهبری به همت پژوهشکده تحول و ارتقاء در علوم انسانی و اجتماعی دومین همایش تحول در علوم انسانی با عنوان تحول در تعلیم و تربیت با محوریت اندیشههای آیتالله خامنهای سال آینده برگزار میشود. و اجتماعی و دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شیراز و همکاری سازمانها و نهادهای متولی تعلیم و تربیت، دومین همایش تحول در علوم انسانی با عنوان تحول در تعلیم و تربیت با محوریت اندیشههای حضرت آیتالله خامنهای سال آینده برگزار میشود.
مهلت ارسال کد مطلب: 4173 - تاریخ انتشار: 11:28 - 1401/10/07 یادداشت 17 - مدرسه فاطمی در سند تحول بنیادین دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش به مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه در یادداشتی با بهرهگیری از سبک تربیتی حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)، ویژگیهای مدرسه فاطمی در سند تحول بنیادین را تبیین کرده است. با بهرهگیری از سبک تربیتی حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)، ویژگیهای مدرسه فاطمی در سند تحول بنیادین را تبیین کرده است که متن آن به این شرح است:
یکی از راههای تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تطبیق برنامههای دستگاه عظیم تعلیم و تربیت کشور با سبک کد مطلب: 4122 - تاریخ انتشار: 22:52 - 1401/09/21 18 - آهنسازان: روضه را به منازل خود ببرید/ «روضه خانگی» بیشترین اثر را بر فرزندان دارد یک پیرغلام اهل بیت (ع) میگوید: نباید نقش تربیتی روضههای خانگی بر فرزندان را نادیده گرفت. فرزند در روضه خانگی میبیند که پدرش با هر موقعیت اجتماعی به عزادار امام (ع) خدمت میکند. فرهنگ خضوع و خشوع در او تقویت میشود. خانگی بیشترین تاثیر را در تربیت فرزندان دارد
این پیرغلام آستان اهل بیت (ع) افزود: هرکدام از اعضای خانواده همچون مادر، پدر و فرزند از موهبت برگزاری روضه خانگی بهرهمند میشوند، اما نباید نقش تربیتی روضههای خانگی بر فرزندان را نادیده گرفت. فرزند در روضه خانگی کد مطلب: 4094 - تاریخ انتشار: 15:41 - 1401/09/20 «آداب تربیت در روند نوگرایی» منتشر شد؛ 19 - گذار از روش تعلیم سنتی به تربیت پرسشگرانه در عصر مشروطه «آداب تربیت در روند نوگرایی» نوشته سهیلا ترابی فارسانی و زرین شریفیان پور توسط نشر تاریخ ایران منتشر شد. این کتاب درباره چگونگی گذار از روش تعلیم سنتی به روش مدرن در عصر قاجار است. مهر، کتاب «آداب تربیت در روند نوگرایی: از خلال آدابنامههای اجتماعی دوره قاجار» نوشته سهیلا ترابی فارسانی و زرین شریفیان پور، با شمارگان هزار نسخه، ۲۵۴ صفحه و بهای ۱۸۵ هزار تومان توسط نشر تاریخ ایران منتشر شد. کتاب شامل دو بخش کلی است: «تربیت اطفال» کد مطلب: 3994 - تاریخ انتشار: 18:31 - 1401/09/10 استاد فلسفه دانشگاه تهران در یک نشست پاسخ داد؛ 20 - چرا اکثر فیلسوفانی که میشناسیم مرد هستند؟ استاد فلسفه دانشگاه تهران گفت: اینکه اکثر فیلسوفانی که ما میشناسیم مرد هستند مشکل دوران معاصر ما نیست اما در طول تاریخ هم قطعاً شرایط اجتماعی، تربیتی و سیاسی مؤثر بوده است. هم قطعاً شرایط اجتماعی و تربیتی و سیاسی مؤثر بوده است. چون وجود زنان اندیشمند و مؤثر در طول تاریخ چه به صورت تأثیر مثبت چه تأثیر منفی نشان میدهد در ذات و ماهیت زن مانعی برای اندیشه و تفکر وجود ندارد. زنی مانند ملکه تامار که در گرجستان بزرگ حکومت میکرده از سلسله کد مطلب: 3894 - تاریخ انتشار: 21:51 - 1401/09/01 |