Warning: Undefined variable $submit in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 226
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 228
تعداد نتایج: ۱۶۳ | عبارت جستجو: بلا |
1 - نماهنگ | فرزندان ایران حضرت آیتالله خامنهای: «جوانهای عزیز ورزشکار ما که مایهی افتخار هستند، جدّاً و بلاشک، برای کشور ایران اسباب عزّت و سربلندی محسوب میشوند. ... به ورزش به عنوان یک کار نمایشی نباید نگاه کرد؛ یک کار جدّی است. ... تأثیر اجتماعی دارد، تأثیر روانی دارد، تأثیر دیپلماسی دارد و یک عمل مهم و اساسی در دیپلماسی عمومی است؛ تأثیرات گوناگونی دارد و مجموعاً کشور را بالا میبرد؛ لذا باید مسئلهی ورزش را جدّی گرفت.» ۱۴۰۳/۰۶/۲۷ کد مطلب: 6520 - تاریخ انتشار: 17:35 - 1403/06/29 بفرمایید کربلا! 2 - پنجرههای تشنه ماجرا از یک روز پاییزی در سال ۱۳۹۱ آغاز شد. آنجا که رضا امیرخانی با مهدی قزلی تماس گرفت و از او خواست با مسئولین کاروانی که قرار است ضریح امام حسین علیهالسلام را از قم به کربلا ببرد تماس بگیرد. تماس گرفتن و قرار ملاقات گذاشتن همان و با کاروان حسینی برای ثبت رخدادها رفتن هم همان. «مدینه» به سمت «کربلا» راه افتاد و در بین راه در منزلهای متعددی توقف کرد. آن روز جز خانواده و بستگان سیدالشهدا علیهالسلام و معدودی از یارانش که به مرور بر تعدادشان اندکی اضافهتر شد، فرد دیگری همراه او نبود. شاید اگر آن روزها، راویان بیشتری همراه کد مطلب: 6338 - تاریخ انتشار: 19:58 - 1403/05/29 هفتم صفر، سالروز شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام 3 - امام حسن علیهالسلام زمینهساز حماسه عاشورا حضرت آیتالله خامنهای: امام حسن جنگ نظامی را - با آن دشمنی که قبلا باید افشا بشود و سپس با آن مبارزه بشود - متوقف کرد تا جنگ سیاسی، جنگ فرهنگی، جنگ تبلیغاتی و جنگ اسلامی خود را با او شروع بکند. ... امام حسن زمینهساز عاشورا و تداوم امامت در شیعه بود. ۱۳۶۴/۰۳/۱۷ کد مطلب: 6296 - تاریخ انتشار: 15:25 - 1403/05/22 تبدیل حماسه عاشورا به نهضت حسینی 4 - حماسهی امام سجّاد (علیه السلام) از رهگذر دورهی سخت امامت حضرت سیّدالسّاجدین (علیه السّلام)، عاشورا در تاریخ ماندگار شد و حماسه و حرکت حسینی که در کربلا به خاک و خون کشیده شد، به نهضت حسینی تبدیل گردید. امّا متأسّفانه این حرکت سیاسی از سوی جامعهی اسلامی به درستی شناخته نشد. حماسه و حرکت حسینی که در کربلا به خاک و خون کشیده شد، به نهضت حسینی تبدیل گردید. امّا متأسّفانه این حرکت سیاسی از سوی جامعهی اسلامی به درستی شناخته نشد.
روش و هدایت امام زینالعابدین(علیهالسّلام) در دوران دهشتبار و اختناقآمیز بنیامیّه موجب شد جمعیّت کم و کد مطلب: 6164 - تاریخ انتشار: 18:26 - 1403/05/01 5 - مجاهدت بینظیر حضرت زینب سلاماللهعلیها حضرت آیتالله خامنهای: «زینب (سلام الله علیها)، هم در حرکت به سمت کربلا، همراه امام حسین؛ هم در حادثهی روز عاشورا، آن سختیها و آن محنتها؛ هم در حادثهی بعد از شهادت حسینبنعلی (علیهالسّلام)، بیسرپناهی این مجموعهی به جا ماندهی کودک و زن، به عنوان یک ولىّ الهی آنچنان درخشید که نظیر او را نمیشود پیدا کرد؛ در طول تاریخ نمیشود نظیری برای این پیدا کرد. بعد هم در حوادث پیدرپی، در دوران اسارت زینب، در کوفه، در شام، تا این روزها که روز پایان آن حوادث است و شروع یک سرآغاز دیگری است برای حرکت اسلامی و پیشرفت تفکر اسلامی و پیش بردن جامعهی اسلامی. برای خاطر همین مجاهدت بزرگ، زینب کبری (سلام الله علیها) در نزد خداوند متعال یک مقامی یافته است که برای ما قابل توصیف نیست.» ۱۳۸۸/۱۱/۱۹ حرکت دیگر، آمدن به زیارت کربلا در اربعین بود؛ حالا اربعین اوّل یا دوّم یا هرچه. این حرکت به معناى این است که نباید اجازه داد که انگیزههاى خباثتآلودى که قصد دارند مقاطع عزیز و اثرگذار و مهم را از یادها ببرند، موفّق بشوند؛ البتّه موفّق هم نخواهند کد مطلب: 6140 - تاریخ انتشار: 15:02 - 1403/04/28 6 - دومین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) دومین شب از مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام با حضور رهبر انقلاب و جمعی از عزاداران حسینی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
در این مراسم حجتالاسلام والمسلمین طباطبایینژاد سخنرانی کرد و در ادامه آقای سیدمجید بنیفاطمه در رثای حضرت علی اکبر علیهالسلام شهید والا مقام کربلا مرثیهسرایی و نوحهخوانی کرد. کد مطلب: 6107 - تاریخ انتشار: 18:34 - 1403/04/24 7 - کلیپ صوتی | کربلای غزه میگرفت، امروز ما شاهد کربلای غزه کد مطلب: 6092 - تاریخ انتشار: 18:05 - 1403/04/22 مجموعه لوح «بعثت خون» 8 - فلیرحل معنا حضرت آیتالله خامنهای: «قضیهی عاشورا و کربلا میدان حماسه و جنگ است، اما از لحظهی اوّل تا لحظهی آخری که نقل شده است با ذکر و تضرع و یاد و توسّل همراه است. از وقت خروج از مکه که فرمود: «من کان فینا باذلاً مهجته موطناً علی لقاءاللَّه نفسه فلیرحل معنا»، با دعا و توسل و وعدهی لقای الهی و همان روحیهی دعای عرفه شروع میشود، تا گودال قتلگاه و «رضاً بقضائکِ» لحظهی آخر. یعنی خود ماجرای عاشورا جنگ و حماسه است اما وقتی شما به بافت اصلی این حادثهی حماسی نگاه میکنید، میبینید که عرفان و معنویّت هست.» کد مطلب: 6074 - تاریخ انتشار: 18:28 - 1403/04/19 معرفی کتاب پابهپای باران 9 - بوی باروت به مشام نمیرسد این دو نوشته، گویا، پرسوز، دردمندانه و هنرمندانه است. دست این عزیزان درد نکند که درد دل غریبانهی یک شهر، بلکه یک ملت را چنین پرمهر و دلسوز، روایت می کنند - تاریخ ما بعدها نه فقط خرمشهر و جوانها و پدر و مادرهای مقاوم آن را، که این دلها و وجدان های بیدار و حق جو و حق گو را نیز، ستایش خواهد کرد که نگذاشتند قصهی جهادی به آن عظمت در لا بلای یاوه گوئیها و هرزه درائیهای زمانه گم شود. درود بر بهبودیها و سرهنگیها ..
پا به پای باران اثر هدایتالله بهبودی و مرتضی سرهنگی گزارشی از سفر این دو نویسنده به مناطق جنگی در سالهای ۶۷ و ۶۸ است که به توصیف حالوهوای روزهای بعد از جنگ پرداختهاند. که در گمرک بود و بلاهایی که ترکش گلولهها، دیوارها را شبیه آبکش آشپزخانه کرده بود.» ایشان در ادامه افزودند: «هنگام تهیه گزارش، احساس میکردم تمام آنچه در دو شهر آبادان و خرمشهر بعد از جنگ دیدهام، هزاران حرف نگفته در دل دارد؛ حتی گاهی صدای کد مطلب: 5960 - تاریخ انتشار: 20:49 - 1403/03/30 10 - عبرت از حوادث دنیا از جملۀ آن چیزهایی که در دنیا هست، مثلاتِ دنیاست. مثلات جمع مثله است، به معنای حوادث تلخ و بلایا و مشکلاتی که اتفاق افتاده است و از آنها مطلع میشوید، حوادثی که اتفاق افتاده، مایۀ عبرت و تجربه است. کد مطلب: 5830 - تاریخ انتشار: 17:33 - 1403/03/11 قصههای خوب برای بچههای خوب 11 - بچهها و قصههای خوبیها کارهای مهدی آذریزدی یک فرق اساسی با بقیه داشت. این که آذریزدی هیچ چیزی از خودش ننوشت. مهدی آذریزدی هرچه نوشت، بازنویسی ادبیات کهن ما بود. مجموعهای که او با عنوان «قصههای خوب برای بچههای خوب» آماده کرد، بازنویسی قصههایی بود که هم پدر و مادرها هم قبلا شنیده بودند. خودش برد اتاق رییس. مدیر هم بلافاصله سفارش 9 جلد دیگر را داده است. آذریزدی، تا آخر عمر فرصت نکرد بیشتر از 8 جلد از این کتاب را بنویسد. خودش علت را اینطور گفته: «مادرم به من میگفت اینهمه که شب و روز میخوانی و مینویسی پولهایش کو؟ مادرم تقریبا درست میگفت. کد مطلب: 5763 - تاریخ انتشار: 17:25 - 1403/03/02 12 - در کلام امیرالمومنین(ع)، دنیا محل امتحان بندگان است حجتالاسلام «عالمی» گفت: حضرت علی(ع) در خطبه 203 نهجالبلاغه میفرمایند که انسان در این دنیا آفریده شده و بدون آزمایش الهی، به کمال مقصود نمیرسد. علی(ع) در خطبه 203 نهجالبلاغه با موضوع «آخرتگرایی» سخنرانی کرد.
وی در ادامهی بحثهای گذشته به عبارت «فَفِيهَا اخْتُبِرْتُمْ وَ لِغَيْرِهَا خُلِقْتُمْ. إِنَّ الْمَرْءَ إِذَا هَلَكَ قَالَ النَّاسُ مَا تَرَكَ، وَ قَالَتِ الْمَلَائِكَةُ مَا قَدَّمَ؟ کد مطلب: 5704 - تاریخ انتشار: 23:07 - 1403/02/26 13 - کتابهای شهید مطهری تکراری نمیشود اگر بنده مىخواستم برنامهى حوزهى علمیهى قم را بنویسم، بلاشک یکى از مواد برنامه را این مىگذاشتم که کتابهاى آقاى مطهرى خوانده شود، خلاصهنویسى شود و امتحان داده شود. البته در این آثار هم نباید متوقف شد. علمیهى قم را بنویسم، بلاشک یکى از مواد برنامه را این مىگذاشتم که کتابهاى آقاى مطهرى خوانده شود، خلاصهنویسى شود و امتحان داده شود. البته در این آثار هم نباید متوقف شد. من به دستاندرکاران برگزارى همایش «حکمت مطهر» که در تهران با من ملاقات داشتند، همین کد مطلب: 5681 - تاریخ انتشار: 15:46 - 1403/02/23 14 - سپاس و ستایش کار نباشد.
نهجالبلاغه - ترجمه دکتر سید جعفر شهیدی - خطبههای 42، 45 و کد مطلب: 5624 - تاریخ انتشار: 12:21 - 1403/01/12 15 - فرق میان مجاز و کنایه
علم بلاغت از دیر باز مورد توجه ادیبان و دانشمندان قرار گرفته است و از چنان اهمیتی برخوردار بوده که در مورد آن نوشتهاند: «بالاترین و لازم ترین دانشها پس از شناخت خدای متعال، علم بلاغت است و آگاهی از فصاحت» (عسکری، 9:1998). آنچه در کتابهای بلاغی تحت عنوان معنای مجازی گفته میشود، در مورد کنایه، به نظر درست نمیآید و نباید به آن معنی مجازی گفت؛ بلکه باید معنی کنایی گفته شود، چرا که در حقیقت معنی کنایی است نه مجازی.
3- در کنایه به علت دو بعدی بودن کلام، هر دو معنی حقیقی و مجازی کد مطلب: 5598 - تاریخ انتشار: 07:50 - 1402/12/21 16 - معرفی نامزدهای کتاب سال و ابلاغ سلام رهبر انقلاب به کتابداران وحدت برگزار شد.
ابلاغ سلام رهبر انقلاب به کتابداران کتابخانههای عمومی
مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور در ادامه سفرهای استانی خود، سهشنبه سوم بهمن طی سفر به استان لرستان در ابتدای نشست با کتابداران این استان، سلام رهبر انقلاب اسلامی را کد مطلب: 5510 - تاریخ انتشار: 09:49 - 1402/11/07 17 - آموزش نحوه دریافت غذای مضیف حضرت عباس(ع)+فیلم
در ادامه ویدیویی که به آموزش نحوه دریافت غذای مضیف حضرت عباس(ع) پرداخته است را مشاهده میکنید.
به نقل از پارسینه، برای دریافت غذای تبرکی مضیف حرم حضرت عباس علیه السلام کافیست به همراه گذرنامه خود به این آدرسی که گفته شد بروید.
هر دوماه یکبار میتوانید از این غذای بهشتی بهره مند کد مطلب: 5443 - تاریخ انتشار: 10:36 - 1402/09/21 18 - جایگاه قصر و حصر در علم معانی
از نخستین کتابهای معانی تا دورة معاصر مورد توجّه اهل بلاغت بوده و بخشی مفصّل و مجزّا را به خود اختصاص داده است. از سوی دیگر این ابزار بلاغی، مورد استفادة متنوع و مکرّر شعرا، نویسندگان و عرفای مؤلّف قرار گرفته است. براین اساس حصـر و قصـر قابلیّت بلاغی مشترکی میان گوینده و مخاطب اوست. معنی لغوی، معنای اصطلاحی و بلاغی آن را بیان کردهاند؛ «قصر در لغت به معنی حبس است.» 2یا؛ «قصر در لغت به معنی کوتاه کردن است.»3 در این زمینه، برخی در قالب معانی متعدّد لغوی، به حاشیههای غیر ضروری پرداختهاند. (ر.ک: رضانژاد، 1367: 268) و در بعضی آثار بلاغی هم، بدون کد مطلب: 1956 - تاریخ انتشار: 07:14 - 1402/09/20 19 - بلاغت و نوآوری تعاریفی که قدما از بلاغتِ تشبیه و استعاره داشتهاند، بیانگر توجه آنها به جنبۀ خلاقانۀ تشبیه و استعاره بوده است. ملاک نوآوری تشبیه نزد ایشان آن بوده است که رابطۀ میان مشبه و مشبهبه شگفت و دلربا باشد و دریافت آن رابطه، دوریاب، ناشناخته و با تخیل آمیخته باشد کد مطلب: 5317 - تاریخ انتشار: 07:17 - 1402/07/19 پاسخ رهبر انقلاب به نامه جمعی از دانشآموزان درباره راهپیمائی اربعین 20 - فرصت تأمل و تفکر در مجاهدت سیدالشهداء (ع) جمعی از دانشآموزان و فارغالتحصیلان یکی از مدارس تهران در روزهای گذشته و پیش از عزیمت به کربلا و زیارت اربعین حسینی علیهالسلام، در نامهای از حضرت آیتالله خامنهای درخواست کردند تا توصیههایی برای پربارتر شدن حضور در راهپیمائی اربعین داشته باشند. تعالی
السلام علی قتیل العبرات محضر مبارک پدر مهربان و عزیزتر از جان، رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله العظمی خامنهای مدظلهالعالی با عرض سلام و تحیّت، به لطف خداوند منان و با مدد امیرالمؤمنین و سیدالشهدا، جمعی از فرزندان شما توفیق زیارت کد مطلب: 5240 - تاریخ انتشار: 09:04 - 1402/06/13 |